Noutăți și comunicate

Primul concert TAXI din 2016

11 ianuarie 2016
Primul concert TAXI din 2016
Joi, 14 ianuarie 2016, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru primul concert TAXI din 2016! Prinde-ți centura de siguranță și aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Ești iubibilă” și multe alte piese celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu!



În cel de-al 17-lea an de activitate, TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al formației într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 14 ianuarie 2016, de la ora 21:30, pentru a cânta hit după hit și a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzică Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (doar la 80 de bilete);
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 60 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top