Noutăți și comunicate

Proconsul – doua categorii de bilete pentru concertul de vineri din Hard Rock Cafe s-au epuizat!

27 ianuarie 2014
Proconsul – doua categorii de bilete pentru concertul de vineri din Hard Rock Cafe s-au epuizat!


Publicul este nerabdator sa ii revada pe membrii Proconsul si sa cante alaturi de ei cele mai indragite hituri ale trupei, astfel ca biletele Vip si biletele din categoria I pentru concertul care va avea loc vineri la Hard Rock Cafe deja s-au epuizat!

 

Cei care inca nu au bilet, dar isi doresc sa fie prezenti la evenimentul "Fii star cu Proconsul!" nu ar trebui sa mai stea pe ganduri, pentru ca si biletele din categoria 3, disponibile in numar limiat, se vor termina in curand. Biletele din categoria 3 includ loc la masa, in sala si costa 40 de lei    

 

Proconsul se pregateste cu drag pentru concertul de vineri, iar Bodo solistul grupului a transmis urmatorul mesaj:

 

http://youtu.be/nz8iBEgWZzQ

 

 

Proconsul te invita sa incepi anul in lumina reflectoarelor si te asteapta in ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea sa canti alaturi de trupa ta preferata, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar si sa savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri Proconsul: pregateste-te sa asculti si sa canti "Cerul", "Povestea Noastra", "Tu", "Calatorul", "Pentru tine" sau "De la rusi",  precum si alte piese de referinta din repertoriul propriu si din cel international.

 

Pentru concertul Proconsul de la Hard Rock Cafe mai sunt in vanzare doar bilete din categoria 3, cu loc la masa, in sala, la pretul de 40 lei.

 

 

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane,  in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta,  si online pe: http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.iabilet.ro  si http://www.myticket.ro.

 

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top