Noutăți și comunicate

Program “Noaptea Ielelor” in Club The Silver Church

16 decembrie 2013
Program “Noaptea Ielelor” in Club The Silver Church
Marti, 17 decembrie 2013, de la ora 19:00, Harap Alb Continua alaturi de "Ultimul Zburator" va invita in The Silver Church Club la "Noaptea Ielelor" - un eveniment special in care vor urca pe scena 3 trupe: Tiarra, Ad-Hoc si T23. Intrare este libera, iar programul serii poate fi citit mai jos:

Program Noaptea Ielelor:
19:00 - Acces public
19:30 - T23
20:30 - Ad-Hoc
21:30 - Tiarra

Organizatorii v-au pregatit o multime de surprize dintre care va divulgam doar una: participantii pot castiga in seara evenimentului prin tombola urmatoarele cadouri:
- Premiul I - o sticla de mied-dacic, o invitatie dubla (exclusiv pentru cupluri) la premiera filmului Ultimul Zburator, un tricou HAC
- Premiul II - o sticla mied-dacic, un afis Ultimul Zburator semnat de actori
- Premiul III - o sticla de mied dacic

Pentru inscrierea in concurs trebuie sa completati bonurile care se vor gasi la standul HAC singura regula fiind achizitionarea noului numar Harap Alb Continua.

Lansarea numărului 8 al revistei de bandă desenată "Harap Alb continuă..." este însoțită de un alt eveniment important pe piața românească: lansarea afișului primului film independent fantasy românesc, "Ultimul Zburător", produs de Asociația Culturală Promissum. Evenimentul va fi unul inedit prin aceea că Harap Alb și Ultimul Zburator aduc în atenția publicului mituri și povești, date de unii oameni uitării, dar reînviate prin print și film și chiar adaptate vremurilor noastre.

Si cum altfel putem pune în valoare miturile și poveștile decât printr-un eveniment de lansare care să recreeze atmosfera de basm din revista "Harap Alb continuă" și din filmul "Ultimul Zburător"? Ambele initiative promovează vechi valori culturale românești și își doresc să readucă în atenția publicului eroii autohtoni reinventați in modernitate.

Veți avea ocazia să îi întâlniți pe Stefan (Harap Alb) și Mara (Fata Impăratului Roșu), să luați autografe de la actorii din film, să vorbiți cu membrii echipei de redacție și cu realizatorii "Ultimului Zburător".

Nu ne-am îmbrăcat eroii în ie, opinci și ițari. I-am îmbrăcat în armuri și piele, le-am dat săbii și motoare și i-am pus la treabă!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top