Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces concert Tarja Turunen

3 noiembrie 2014
Program si reguli de acces concert Tarja Turunen
Concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului este "camera friendly"

Într-o manieră cu totul neobișnuită, Tarja Turunen se apropie și mai mult de fanii ei - aceștia vor putea veni la concert cu aparatele de fotografiat de orice fel (excepție făcând doar camerele video) pentru a surprinde atmosfera unică a show-lui.

Concertul mult așteptat al Tarjei Turunen va începe de la ora 20.00, accesul publicului începând de la ora 19:00. Fanii sunt rugați să vină de la ora 19:00 la eveniment, pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului. Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Accesul cu următoarele obiecte este restricționat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se mai gasesc intr-un numar redus in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 245 lei - categoria VIP, 195 de lei - categoria I, 145 de lei categoria a II-a, 115 de lei categoria a III-a, 90 de lei categoria a IV-a.

Evenimentul Tarja Turunen la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Top