Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Jack White de la Romexpo

7 noiembrie 2014
Program si reguli de acces la concertul Jack White de la Romexpo
A mai ramas foarte putin pana ce Jack White, membrul fondator al trupei The White Stripes și câștigător a 8 premii Grammy Music Awards, va concerta în premieră în România, în Pavilionul Central de la Romexpo. Accesul publicului se va permite incepand cu orele 18:00. De la ora 19:00 pana la ora 19:45, publicul se va incalzi cu cei de la Omul cu Sobolani, iar la 20:15 va incepe mult asteptatul concert al lui Jack White.



Foarte important! Va rugam sa cititi cu atentie mai jos si haideti sa-i aratam lui Jack White ca publicul din Romania este cel mai civilizat public din lume!

Pentru buna desfasurare a evenimentului, managementul Jack White face apel la intelegerea publicului distins si are rugamintea de a nu se folosi gadget-urile de orice fel cu scopul de a filma sau a face poze concertului. Mai exact, telefoanele mobile, ipad-urile, aparatele de inregistrare video, foto sau audio de orice tip sunt strict interzise. Orice persoana care va incalca aceasta regula va fi condusa in afara Pavilionului Central si nu va mai putea intra in zona de concert deoarece aceasta actiune poate cauza intreruperea definitiva a concertului.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Cum poti ajunge la concertul Jack White de la Romexpo:
- tramvai: 41 si 42;
- linii Ratb: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
- metrou: Statia Aviatorilor.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top