Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Pain

21 aprilie 2017
Program si reguli de acces la concertul Pain
Sâmbătă, 22 aprilie 2017, cunoscuta formație suedeză PAIN va ajunge în club Quantic, unde va susține un concert pentru promovarea ultimului album, „Coming Home”, pe lângă care publicul va putea auzi și alte piese cunoscute ale trupei. Alături de aceștia, pe scenă vor urca și formația franceză DUST IN MIND și italienii de la ARSEA.

Program:

19:00 – Open Doors
19.40 – ARSEA
20:30 – DUST IN MIND
21:30 – PAIN

Programul meet & greet va fi anunțat în ziua evenimentului (ultimii câștigători ai pass-urilor meet & greet au fost anunțați printr-un email, vă rog să verificați email-ul).

Biletele pot fi cumpărate azi de pe http://www.ambilet.ro, dar și direct de la sediul Promusic Events (str.Traian Demetrescu, nr.9), la prețul de 65 lei.

Pentru cei care își achiziționează bilet mâine, http://www.ambilet.ro va face un discount, astfel că biletele vor avea prețul în loc de 75 lei, tot 65 lei.

Event: PAIN / Quantic Club, București, 22.04.2017


Pentru bună funcționare a evenimentului, există câteva reguli de acces pe care publicul este rugat să le respecte:

Accesul la concerte se face pe bază de bilet. Când posesorul biletului face accesul, biletul va fi preschimbat într-o BRÄ‚ÈšARÄ‚ pe care posesorul are obligația să o poarte pe parcursul întregii seri! Ruperea brățării duce cu sine ANULAREA biletului! Sub nicio formă brățara nu trebuie înlăturată pe parcursul concertelor.

Biletele publicului, în varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub formă unui PDF ce conține un cod de bare și datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de dumneavoastră sau le puteți prezența la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Este interzis accesul în zona concertului:

-cu arme sau obiecte periculoase, inflamabile sau care pot pune în pericol viața celor din jur;
-cu substanțe interzise;
-cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
-dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta clubului Fabrica, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului.

În interior nu se fumează!
Hainele pot fi lăsate la garderobă.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului și poate interzice accesul deținătorului biletului la eveniment.

Persoanele sub 14 ani au acces la concert doar însoțiți de un adult, iar acesta va răspunde de minor.
Copiii până la vârsta de 8 ani au acces gratuit, însă trebuie să fie însoțiți de un părinte posesor de bilet (dacă în anunțul evenimentului nu este o alta specificație).
Copiii după varsta de 8 ani și până la vârsta de 14 ani au nevoie de bilet și de însoțitor.
Persoanele peste 14 ani nu mai au nevoie de însoțitor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top