Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul The Straits din Bucuresti

29 noiembrie 2013
Program si reguli de acces la concertul The Straits din Bucuresti
Pe 1 decembrie 2014, la Sala Palatului, trupa The Straits va susține un recital extraordinar, care va include piese memorabile, pline de încărcătură istorică și emoțională, precum "Sultans of Swing", "Money for nothing", "Brothers in arms" sau "Romeo and Juliet".

Spectacolul va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00 când se vor deschide porțile Sălii Palatului.



Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoștință următoarele reguli și recomandări. Este strict interzis accesul în locație cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detașabil) și cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare și băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranța celor din jur (cuțite, bricege), cu arme, cu droguri și alte substanțe interzise.



Odată intrați în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locația și să revină la concert decât dacă își procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.



The Straits este formația care duce mai departe moștenirea muzicală a legendarei Dire Straits. Aceasta include în componență doi dintre membrii originali ai trupei britanice, cărora li se alătură alți cinci muzicieni, recunoscuți pentru talentul și pasiunea pentru muzică. Concertele The Straits se bucură de o largă apreciere în lumea întreagă, astfel că evenimentul din 1 decembrie, organizat de Phoenix Entertainment, este unul de neratat.



Biletele la categoria VIP și la categoria a IV-a sunt aproape epuizate. Biletele rămase disponibile se găsesc la prețurile de 345, 240, 155, 105 și 65, în funcție de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Top