Noutăți și comunicate

Programul concertului Batushka, Dimholt si Downfall de la Bucuresti

8 februarie 2017
Programul concertului Batushka, Dimholt si Downfall de la Bucuresti
Duminica, 12 februarie 2017, sunteti invitati de la ora 19:00 la concertul trupei Batushka in Quantic Club. Alături de ei pe scena clubului bucurestean vor urca bulgarii de la Dimholt care se întorc in Romania după concertul susținut in cadrul festivalului “Rites of the Black Mass” si bucurestenii de la Downfall.



Programul evenimentului este următorul:

19:00 - Acces Public

20:00 - 20:40 Downfall

20:55 – 21:35 Dimholt

22:00 - … Batushka

Pentru acest concert biletele se găsesc în rețeaua iaBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – preț valabil pana pe 11 februarie;
55 lei - in seara concertului, la intrare.

Persoanele care au achiziționat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuită la acest eveniment in baza biletului de la Doom over Bucharest.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a treia oară în România, după concertele susținute la Alba Iulia si Cluj Napoca. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influențe doom și post metal. Deși identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun că aceștia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.

Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 și a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top