Noutăți și comunicate

Programul concertului Kenny Garrett Quintet de la Sala Radio

12 mai 2015
Programul concertului Kenny Garrett Quintet de la Sala Radio
Concertul Kenny Garrett Quintet ce va avea loc în data de 14 mai 2015, la Sala Radio din București, se anunță un eveniment de excepție, o categorie de bilete fiind deja aproape epuizată.

În acest moment, mai există un număr limitat de bilete, care se pot cumpăra din Rețelele Eventim.ro și Iabilet.ro.

Accesul în sala de spectacol va fi permis începand cu ora 19:00, concertul urmând să înceapă la ora 20:00, în prezentarea celebrului realizator de programe de Jazz, FLORIAN “MOȘU” LUNGU.

Kenny Garrett a concertat la Cluj, în data de 11 mai, La Muzeul Etnografic al Transilvaniei și va concerta la Timișoara, în data de 12 mai 2015, la Jazzisimo Lounge. Evenimentul de la Timișoara este deja sold out.

Faimosul saxofonist american Kenny Garrett sosește la București, pentru a susține un concert la Sala Radio, în data de 14 mai 2015.

Probabil unul dintre cei mai versatili interpreți contemporani de jazz, Kenny Garrett va susține un recital care va trece prin funk, ritmuri orientale, salsa sau soul, toate interpretate cu nota personală a celebrului muzician. De la piese de pe cel mai recent album Pushig de World Away până la celebra Happy People, concertul de la București va conține a trecere în revistă a carierei lui Kenny, un artist cu o istorie personală și muzicală impresionantă.

În cadrul concertului de la București, Kenny Garrett va fi secondat de un line up ce îi include pe pianistul Vernell Brown, pe bass-istul Corcoran Holt, pe bateristul McClenty Hunter și pe percuționistul Ruby Bird, toți prezenți și pe albumul Pushing the World Away.

Un veritabil showman, Kenny promite o experieță unică: Când cânt, încerc să creez o legătură cu publicul. Încerc să îi port într-o călătorie, și nu doar una spirituală. Vreau ca oamenii să plece acasă cu ceva de care să își amintească, ceva ce a însemnat o experiență pozitivă pentru ei.

Bilete se pot cumpăra din rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro.

Organizator: Jazz Syndicate Live Sessions
Eveniment recomandat de Magic FM
Susținut de Adevărul și Dilema Veche

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1573767569565546/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top