Noutăți și comunicate

Proiectul Perfect: Timpuri Noi si Partizan impreuna la Rockomotiva 2015 in Craiova

13 mai 2015
Proiectul Perfect: Timpuri Noi si Partizan impreuna la Rockomotiva 2015 in Craiova
Vineri 5 iunie 2015, Timpuri Noi și Partizan vor fi prezente pe scena Festivalului Studențesc Rockomotiva din Craiova, pentru un concert comun.



Concertul este al patrulea din seria de apariții publice numite „Proiectul Perfect”, care își propune să spună povestea „Timpurilor Noi”, de la înființare (1982) și până în prezent. Pe aceeași scenă urcă împreună Timpuri Noi și Partizan, fiecare dintre trupe în formulă completă, așa încât fanilor să nu le lipsească nici Adrian „Artanu” Pleșca, nici Dan Iliescu, nici Răzvan „Suedezu” Moldovan – cei trei membri fondatori ai Timpuri Noi.

Festivalul Rockomotiva, deși se află la prima ediție, promite trei seri incendiare la Casa de Cultură a Studenților din Craiova: pe lângă Proiectul Perfect, au confirmat: super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB), alături de Avatar și Crimena, două nume grele în metalul românesc, care au „crescut” în Casa Studenților din Craiova.

Rockomotiva va avea loc pe 5, 6 și 7 iunie 2015, iar accesul publicului se va face pe bază de bilete sau abonamente. Cei mai merituoși dintre studenții din centrele universitare arondate CCS Craiova vor beneficia de acces gratuit. Festivalul Rockomotiva este organizat de Casa de Cultură a Studenților Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului – Direcția de Proiecte și Programe pentru Tineret, în parteneriat cu Asociația „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021”, „Romanian Thrash Metal Club”, METALHEAD și Gazeta de Sud.


INFORMAÅ¢II DESPRE BILETE ÅžI ABONAMENTE

Abonamentele garanteaza accesul pentru 3 zile de festival și se vor găsi la prețul de 50 lei, până pe data de 31 mai, inclusiv. Între 31 mai și 5 iunie, prețul unui abonament va fi de 60 de lei. Din 5 iunie și pe toata perioada festivalului vor putea fi cumparate bilete de o zi in valoare de 30 lei, direct de la intrare!

Abonamentele sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa McD);
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: http://www.zebrapay.ro/locatii)

În Craiova, abonamente se pot achiziționa de la:
- Perdido Station - Petre Carp 27
- Stock Store - Romania Muncitoare 14
- secretariatul CCS - Eugeniu Carada 10, Craiova.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top