Noutăți și comunicate

Proiectul Tivodar aniverseaza in Puzzle cei 4 ani muzicali

23 octombrie 2013
Proiectul Tivodar aniverseaza in Puzzle cei 4 ani muzicali
Miercuri, 23 octombrie 2013. sunteti invitati in Puzzle Club unde vom aniversa cei 4 ani muzicali ai Proiectului Tivodar.

Biletul va costa 20 de lei si vine la pachet cu un cadou din partea noastra: download-ul digital al demo-ului Proiectul Tivodar - materialul include piese ce nu au aparut pe versiunea CD, lansata in 2012.

Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/565477060183981




"Salut. Noi suntem Proiectul Tivodar.

Povestea a inceput acum 4 ani, cu Stefan Tivodar (voce, chitara) si Alex Nichita (vioara, chitara). Initial, cantam un soi ciudat de muzica folk, diferit de acceptiunea clasica a genului. Dupa 2 ani si ceva de cantat in doi, adunaseram deja multe amintiri faine: am cantat pe nenumarate scene de club din Bucuresti si din tara, ne-am plimbat prin cateva festivaluri si-am castigat premii de fiecare data (o lista a premiilor castigate este disponibila pe pagina de Facebook Proiectul Tivodar).

Ne-am gandit, insa, ca vrem mai mult de atat. Echipa s-a largit incet-incet si, o data cu aceasta schimbare, orizontul muzical spre care priveam a devenit, si el, altul - acustic/progressive. Acum suntem 6: lui Stefan si Alex i sau alaturat Ioana Purcarea (voce), Daniela Curcan (vioara), Andrei Simion (tobe) si Alex Cismaru (chitara). Cu bucurie va anuntam inca o data ca primul album de studio al echipei se afla in lucru, in studiourile Maxima Records.

Nu ne-am mai intalnit pe scena bucuresteana de mult - prin urmare, ne bucuram sa va invitam la aniversarea de 4 ani a Proiectului Tivodar, ce va avea loc in clubul Puzzle miercuri, 23 octombrie 2013. Vor fi doua ore de surprize muzicale pe care abia asteptam sa vi le dezvaluim."



O secventa video: http://www.youtube.com/watch?v=dDe0S5THQq4


Formula de scena:
- Stefan Tivodar - voce, chitara ritmica, muzicute
- Alex Nichita -vioara, chitara solo
- Ioana Purcarea - voce
- Daniela Curcan - vioara
- Alex Cismaru - chitara
- Andrei Simion - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top