Noutăți și comunicate

R.U.S.T. deschide concertul Desant in Club Colectiv

1 martie 2014
R.U.S.T. deschide concertul Desant in Club Colectiv
Joi, 6 martie 2014, in Club Colectiv (strada Tabacarilor nr.7), formatia Desant va da startul primaverii bucurestene cu un concert de zile mari. In deschidere va canta trupa R.U.S.T., adepta a sonoritatilor clasice de heavy-metal si cunoscuta in randul fanilor acestui gen.

Biletul la eveniment costa 15 lei iar la ora 21:00 urca prima formatie pe scena.
Adresa Club Colectiv : strada Tabacarilor nr.7, Bucuresti.



Conform Radio Romania 3Net "Florian Pitis", formatia timisoreana Desant este cea mai buna trupa romaneasca si are cea mai buna piesa a anului 2013. Piesa "Joc de Noroc" ce face parte de pe albumul cu acelasi nume, a iesit castigatoare la sectiunea cea mai buna piesa 2013.

"In primul rand, un mare multumim tuturor fanilor si prietenilor nostri care s-au mobilizat si au facut ca si anul acesta Desant sa fie in frunte. Desant s-a aflat printre nominalizati intr-uncat in cursul anului s-a aflat printre cele mai difuzate formatii. Au fost in jur de 16 candidati la fiecare sectiune, nume mari si mai putin mari, dar se pare ca in urma votarii, noi am fost favoriti. Ne bucura mult aceasta reusita cu atat mai mult cu cat tot la Radio Romania 3Net "Florian Pitis", Desant pentru albumul "Joc de Noroc", detine si titlul de "cel mai bun album rock al anului 2012".

"Suntem incantati sa vedem ca piese de pe album in individualitatea lor sunt apreciate si asta nu poate decat sa ne certifice ca am facut o treaba minunata pana in prezent. Despre formatie nu va spun decat ca merita acest titlu pentru toata munca depusa pana acum.

Am credinta ca in 2014 Desant se va bate din nou, tot acolo la varf, pentru titlul de "cel mai bun album rock al anului 2014". Lucram la piese frumoase, bune si speram sa transmitem o particica din noi cel putin la fel de bine cum am facut-o prin primul nostru album, " a declarat Benny J. Morgan, managerul formatiei.

"Sunt aproximativ doi ani si jumatate de cand existam ca formatie, timp in care am lansat un album intitulat "Joc de Noroc" ce contine 14 piese, 2 videoclipuri si un single - "Cantec de Iarna". Noi ne-am obisnuit publicul cu o cadenta si trebuie sa ne tinem de ea. Abia asteptam sa ne intalnim cu prietenii nostri din Bucuresti. Be Rock with Desant! Nu ne oprim aici !", a declarat Alin Achim basistul formatiei.

Desant a fost infiintata la sfarsitul lui 2010, la Timisoara si are in componenta pe Alex Anka (voce), Tibi Saulescu (chitara), Mihai "Mtz" Neagoe - (clape), Alin Achim (bass) si Mihai Dobrescu (tobe).

Lansarea oficiala a formatiei a avut loc in data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane in Bucuresti, dupa ce in luna iunie a aceluiasi an, Desant a concertat in deschiderea formatiilor de prestigiu Europe si Manowar.

Desant: https://www.facebook.com/desantrock?fref=ts
Rust: https://www.facebook.com/pages/signofthunder/297260393097
Event: https://www.facebook.com/events/1402511026670639/?fref=ts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top