Noutăți și comunicate

Rainbow - piesa noua de la BLUE NIPPLE BOY

5 noiembrie 2013
Rainbow - piesa noua de la BLUE NIPPLE BOY
Blue Nipple Boy revin in atentia publicului cu un nou single - "Rainbow" - lansat aseara de baieti pe contul oficial de YouTube al trupei (http://www.youtube.com/BNBofficialTV). Piesa a fost compusa de chitaristul si fondatorul trupei - Catalin Boltasu si este un fusion de reggae/acoustic foarte pozitiv.

"Mesajul este unul simplu si anume ca fiecare dintre noi apartine unui loc anume, o tara, un spatiu, o comunitate de oameni sau o familie. Cu totii ne-am intrebat macar o data cum ar fi sa plecam din tara in care locuim sau care este spatiul cu care ne identificam cel mai mult. In ceea ce ne priveste, acest loc special este un curcubeu, de unde si numele piesei" - Catalin Boltasu.

http://www.youtube.com/watch?v=nCZ0OH0-UD0

Blue Nipple Boy vor putea fi vazuti live vineri, 8 noiembrie 2013, in Panic! Club din Bucuresti, de la 22:30.

Din 2010 pana in prezent, Blue Nipple Boy s-au remarcat prin mai multe single-uri in heavy rotation-ul Guerrilla si a altor radiouri din Romania, piesele lor ajungand chiar si pe radiouri din Franta, Danemarca, Luxembourg, Germania sau USA.

Anul acesta, baietii au concertat de doua ori in Londra, au participat la "Last Summer Dance Festival" in Luxembourg si au facut parte din line-up-ul celebrului festival din Spania - "FIB Benicassim 2013". Au mai cantat la: Sziget Festival, B'Eestfest, Sala Palatului, Plai Festival Timisoara, Arenele Romane, Peninsula Felsziget, Street Heroes, Femei pe Matasari, Guerrilive Radio Session, etc. AuProTV (March 2013), MTV Romania (May 2012), UTV Romania (2012), Europa FM (May 2012), Antena 1 (April 2011, February 2012), Antena 2 (January 2012) TVR (June 2011), TVR3 (November 2011), Radio GuerrillaAuAu  scris despre ei: The Guardian, Virgin.com, 1Qmusic.com UK, DOR (Decat O Revista), Sunete, BeWhere, Elle, Arte si Meserii, Tabu, etc.

Pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/WeAreBNB


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top