Noutăți și comunicate

Recital ZOB in cadrul festivalului Posada Rock 2013

6 septembrie 2013
Recital ZOB in cadrul festivalului Posada Rock 2013
Vineri, 06 septembrie 2013, formația ZOB va susține un recital la Câmpulung Muscel, în cadrul festivalului Posada Rock 2013. Formația, în formula sa inițială, și-a început activitatea în anul 1988, în timp ce membrii săi erau încă în liceu. În anul 1993, după o serie de schimbări de nume și componență, cei patru - Moșu, Vlad, Lonți și Forrest - au devenit ZOB iar spectacolele lor i-au transformat în scurt timp în cea mai puternică forță din underground-ul Românesc.

Între anii 1996 și 2009 formația a scos cinci albume - Parodisiac, Telenovelas, III, Printre nori și ZuluOscarBravo - și a strâns numeroase nominalizări, concerte, participări la spectacole tv și. .. foarte mulți fani.

Trupa ZOB

Zob a deschis concertele unor artiști de renume precum Dio sau Billy Idol, iar piese precum Telenovele, Prietena mea, Printre nori, Cântec de dragoste sau Clona sunt deja clasice pentru punk rock-ul românesc.


Festivalul concurs Posada Rock 2013 se va desfășura în perioada 6-8 septembrie 2013 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spațiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduiește festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deținătorii de bilet sau abonament.

Bilete/abonamente vor fi disponibile la intrarea în zona de concert, la următoarele prețuri:
- 15 lei biletul pentru o zi
- 30 lei abonamentul pentru cele trei zile de festival



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top