Noutăți și comunicate

Reduceri la biletele pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca cu ocazia Black Friday

26 noiembrie 2014
Reduceri la biletele pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca cu ocazia Black Friday
Bilete.ro anunta promotii la biletele pe care le au in distributie cu ocazia Black Friday, asa ca si pentru concertul DYING FETUS, GOATWHORE, Fallujah si Malevolence de la Cluj Napoca din data de 7 Decembrie 2014 veti putea gasi bilete la pret redus.

Astfel, in perioada 28-30 Noiembrie pretul unui bilet pentru concertul din Flying Circus va fi de 55 lei (redus de la 65 lei). Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in clubul Flying Circus.

Incepand de luni, 1 Decembrie pana in in ziua concertului (inclusiv) veti putea gasi bilete la pretul normal de 65 lei.

Concertul DYING FETUS, GOATWHORE, Fallujah si Malevolence din Flying Circus face parte din turneul european pe care trupele il intreprind in Europa in aceasta perioada, trupele urmand sa ajunga pentru prima data in Romania la Cluj Napoca.

Precizam ca toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate, astfel zvonurile potrivit carora concertul nu ar avea loc sunt inventii nefundamentate aparute pe internet si nimic mai mult.

Evenimentul se anunta a fi unul din cele mai importante evenimente de metal din acest sfarsit de an si va avea loc duminica, 7 Decembrie, in Flying Circus Pub (str. Iuliu Maniu 2). Programul concertului urmeaza sa fie anuntat in zilele urmatoare.

Pagina oficiala: https://www.facebook.com/events/303758376459618 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top