Noutăți și comunicate

Reguli de acces si programul concertului Insomnium la Bucuresti

15 martie 2018
Reguli de acces si programul concertului Insomnium la Bucuresti
Insomnium, formatia finlandeza de top a scenei metal, se reintoarce in Romania pe 22 Martie 2018 in Club Quantic din Bucuresti. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul 'In the Halls of Awaiting' fiind lansat in 2002, iar cel mai recent, 'Winter's Gate', in 2016.

In deschiderea finlandezilor vor urca pe scena cei din trupa Tribulation din Suedia.

Club Quantic este o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente! Locatia dispune si de locuri de parcare dar va recomandam sa lasati masina acasa.

Usile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Portile vor ramane deschise pana la finalul concertului.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea bratari. Bratarile se folosesc pentru a iesi in zona de fumat si toalete.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

PROGRAM

Open Doors - 19:00
Tribulation - 20:00 - 20:50
Insomnium - 21:15 - 23:00

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Clubul dispune de garderoba.

Vanzarea de produse se face cu cash. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea si multe altele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE 1: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle
-LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita locurilor disponibile


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top