Noutăți și comunicate

Regulile de acces si ultimele bilete la pret special la Maximum Rock Festival

14 octombrie 2015
Regulile de acces si ultimele bilete la pret special la Maximum Rock Festival
Pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment.

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22, 5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin http://www.AmBilet.ro (varianta print at home), la sediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) - Sold Out!
125 lei (28, 5 euro) - toate biletele, pana in data de 14 octombrie 2015, inclusiv
135 lei (30, 5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56, 5 euro) bilete VIP - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai http://www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Biletele VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin http://www.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania.Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca! Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.



REGULI DE ACCES:
Accesul la concerte se face pe baza de abonament.
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului.
Cand posesorul biletului face accesul, abonamentul va fi preschimbat intr-o BRATARA pe care posesorul are obligatia sa o poarte pe tot parcursul celor 4 zile de eveniment.
Ruperea bratarii duce cu sine ANULAREA abonamentului! Sub nicio forma bratara nu trebuie inlaturata pe parcursul celor 4 zile de eveniment.
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil).
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Cortul de la Arenele Romane este instalat. Spatiul este incalzit si climatizat.
In incinta cortului NU SE FUMEAZA. Vom amenaja un spatiu special pentru fumatori.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Arenelor Romane vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
La Arenele Romane va exista garderoba.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.

Bauturile vor putea fi achizitionate pe baza de jetoane, ce vor fi procurate de la standurile speciale din incinta Arenelor Romane. Un jeton va costa 6 lei.

Alimentele si jetoanele se vor achizitiona prin plata in cash. De asemenea, la locatie nu se vor putea folosi cardurile.

Programul evenimentului:

(2) Regulile_de_acces_si_ultimele__iKqJ4D7y2.jpg

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top