Noutăți și comunicate

Retrospectiva anului 2014 pentru Dark Fusion

6 ianuarie 2015
Retrospectiva anului 2014 pentru Dark Fusion
Anul 2014 pentru trupa Dark Fusion a fost plin de realizari, dintre care notam "Dark Cities Tour" cuprinzand concerte la Budapesta, Szeged, Sofia, Ruse, Bucuresti, Arad, Targu Jiu si alte locuri minunate din tara. De asemenea, s-a muncit mult la realizarea celui de-al doilea album de studio, piese deja prezentate in concerte ca "Dark City", "District 13" sau "Fallen Generation" fiind inregistrate in studioul propriu.

Membrii trupei au tinut sa-si exprime in cateva cuvinte experienta anului 2014 :

Florin (voce) : De departe cea mai importanta realizare este deschiderea concertului "Sepultura" de la Sofia. O amintire draguta este si mini turul din toamna, Szeged, Budapesta si Arad, cu tot cu peripetiile de rigoare, calificarea in finala "Rock In Parc", concertul umanitar din "Rock'n Regie", un an cu evenimente nu foarte multe, dar importante. Per total un an reusit, am avut parte de un sunet bun la cantari, public divers, energic, distractie maxima.



Gabi (chitara solo) : Sofia a fost primul concert "Dark Fusion" in deschiderea unui nume important pe scena internationala : "Sepultura". M-am bucurat sa fiu acolo ! Concertul din "Rock'n Regie" mi s-a parut cel mai energic dintre toate, foarte bun feedback de la public, foarte bune si trupele care au cantat inainte, un concert umanitar, un concert reusit. Si la "Rock in Parc" cele 4 piese pe care le-am cantat am vazut ca au miscat publicul si juriul, astfel calificandu-ne la finala din vara pentru care vom pregati ceva special.



Alex (chitara ritmica) : Sofia pentru mine a fost cel mai important concert dintre cele sustinute in afara tarii deoarece am avut sunet bun, public si am impartit scena cu "Sepultura" ! La Szeged mi-a picat mutra pe jos de ce pisici bune au ungurii prin tara. Ca si concerte din tara as vrea sa le amintesc pe cele din Sibiu (in club "Bohemian Flow"), Tg. Jiu (in club "Piano") si pe cele din Bucuresti din "Private Hell", "Arenele Romane" si "Rock'n Regie", acesta din urma fiind preferatul meu.



Teddy (bass) : Dintre concertele "Dark Fusion" sustinute in acest an, cel care a insemnat cel mai mult pentru mine a fost cel din Sofia, in deschidere la "Sepultura", un sunet solid. Budapesta mai merita precizat ca si cele din afara. In tara, "Rock'n' Regie" conduce lista urmat de "Rock in Parc" si de "Tg.Jiu". A fost un an minunat in care am avut ocazia sa cantam in fata unui public la fel de minunat !



Pentru anul 2015, asteptarile sunt si mai mari, "Dark Fusion" pregatind cateva surprize fanilor :
- realizarea albumului "Cyber Nation" ;
- semnarea cu o casa de discuri ;
- turneu de promovare a albumului, atat in tara, cat si peste hotare ;
- o noua serie de merchandise, cu artwork-ul albumului ;
- intalniri cu fanii.

Primul concert din 2015 va avea loc vineri 23 ianuarie in clubul "Deeper" din Bucuresti alaturi de "Negru Latent", o seara speciala de iarna, in care umbrele, industrialul si darkwave-ul se vor imbina perfect.

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti paginile oficiale ale trupei :
http://www.dark-fusion.net/
https://www.facebook.com/pages/Dark-Fusion/194278313973531
http://www.youtube.com/user/darkfusionband

In final va lasam cu o filmare de la probabil cel mai bun concert "Dark Fusion" din 2014 :

https://www.youtube.com/watch?v=ShrI81waaZU


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top