Noutăți și comunicate

Riverside in concert la Bucuresti

26 mai 2013
Riverside in concert la Bucuresti
Duminica, 26 mai 2013, Twin Arts in parteneriat cu Institutul Polonez prezinta: Riverside in concert la Bucuresti !
Riverside, revelatia rock-ului progresiv european se afla in plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor sustine un concert in clubul Silver Church din Bucuresti.

Biletele pentru concertul din Silver Church costa 50 de lei si se gasesc in rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti și Humanitas) și online pe http://www.eventim.ro.

Respectandu-si promisiunea facuta numerosilor fani prezenti la concertul sold out din 2011, polonezii revin in tara noastra pentru a-si prezenta noul album, "Shrine of New Generation Slaves ", lansat pe 18 ianuarie 2013.
Riverside s-au infiintat in Varsovia in anul 2001, discografia acestora numarand cinci albume (Out of Myself-2003; Second Life Syndrome-2005; Rapid Eye Movement-2007; Anno Domini High Definition-2009; Shrine of New Generation Slaves-2013).
Cu fiecare nou material trupa si-a definit si rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic, incarcat de poezie, suma a reflectiilor, viselor si fanteziilor membrilor trupei. Turneul european alaturi de Dream Theater in 2007 a fost doar inceputul unei ascensiuni rapide, astazi Riverside fiind o prezenta nelipsita la mari festivaluri de prog rock ( si nu numai), atat in Europa cat si in Statele Unite.

http://riversideband.pl/en/
http://www.youtube.com/watch?v=HAqU-RDnYyY
http://www.twinarts.ro


Mai multe detalii despre eveniment gasiti si la https://www.facebook.com/events/586630371365385


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top