Noutăți și comunicate

RoadkillSoda lanseaza cel de-al cincilea videoclip in club Fabrica

10 noiembrie 2016
RoadkillSoda lanseaza cel de-al cincilea videoclip in club Fabrica
Joi, 10 noiembrie 2016, RoadkillSoda lanseaza un nou single si videoclip - “Get it Free” – la club Fabrica din Bucuresti. “Get it Free” este al cincilea videoclip al trupei, iar piesa va fi inclusa pe urmatorul album RoadkillSoda, programat pentru lansare in primavara anului urmator.

Teaser: https://www.facebook.com/RoadKillSoda/videos/1203595359686709/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/756511541165919/

Rock’n’roll band, rock’n’roll attitude, rock’n’roll party. Clipul este o petrecere alaturi de fanii nostri. O continuare a soundului RoadkillSoda cu cei doi noi membri, care au avut ocazia pe parcursul ultimului an sa se integreze. Am repetat, compus, petrecut si mers in turnee impreuna. It is what we are all about - having fun.” – Mihnea Ferezan, chitarist RoadkillSoda.

Trupa a deschis editia de anul acesta a unuia dintre cele mai mari festivaluri europene - Exit Festival, pe Main Stage, in Novi Sad, Serbia, iar recent piesa Oven Sun, de pe albumul omonim al trupei, a fost inclusa pe compilatia celor mai bune piese stoner rock din lume, de catre casa de discuri americana Cleopatra Records.

In luna octombrie RoadkillSoda s-a alaturat trupei californiene House of Broken Promises, in turneul War Machine Over Balkans Tour 2016. Turneul a cuprins noua orase din Grecia, Serbia, Romania si Bulgaria, aducandu-i pe aceeasi scena cu Valley of the Sun [USA] si Dot Legacy [Franta].

Biletele pentru acest eveniment se gasesc online pe Eventbook.ro si fizic in reteaua magazinelor partenere, precum si in seara concertului, la intrare si costa 25 lei. Primele 25 de comenzi online de bilete vor primi FREE din partea trupei un tricou RoadkillSoda, pe care il vor putea ridica in seara concertului de la club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top