Noutăți și comunicate

Robin and the Backstabbers si Moebius in Club Control

6 martie 2014
Robin and the Backstabbers si Moebius in Club Control
Joi, 6 martie 2014, carismaticii rockeri Robin and the Backstabbers fac iar mega show in Club Control si dau startul sezonului de concerte din 2014! Invitata sa incalzeasca atmosfera este tanara si hip-speciala trupa Moebius.

Fb event. Intrare: 25 lei. Open doors: 21:00h
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Robin and the Backstabbers este un grup de pop melodramatic din București, înființat în 2010. Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneșan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) și Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară). Formația s-a bucurat de un anume magnetism încă de la început, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers.

A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, organizat de Icr Chișinău, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive (Ger), Obits (Us), British Sea Power (Uk) și Reptile Youth (Den).

Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă Arhanghel'sk și Vladivostok.

http://www.robinandthebackstabbers.com
http://www.youtube.com/user/RatBackstabbers
http://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers



Moebius este o trupă bucureșteană de indie rock psihedelic, care în mai puțin de un an de la lansare a reușit să surprindă publicul cu un aer diferit pe scena alternative autohntonă: câteodată post-punk revival, câteodată post-rock sau psy.

Despre Moebius, Bogdan Șerban, realizator al emisiunilor Guerrilive si Guerrilla Logout, spune că "ar trebui să încerce oficializarea unui nou gen muzical: narcotic rock-ul. Minorii ar trebui să ceară acordul părinților pentru consumul muzicii lor și asta pentru a fi conștienți de halucinațiile sonore pe care le vor avea. Oricum, consumați muzica Moebius cu responsabilitate!".

http://www.facebook.com/moebius.ro
http://www.youtube.com/user/MoebiusRO
soundcloud.com/moebiusro/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top