Noutăți și comunicate

Rock in Progress cu Ovidiu Lipan Tandarica la Hard Rock Cafe

24 mai 2013
Rock in Progress cu Ovidiu Lipan Tandarica la Hard Rock Cafe
Vineri, 24 mai 2013, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati la un concert Rock in Progress cu Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Kusak in Hard Rock Cafe.

Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Kusak se reunesc in premiera pe scena, intr-un show avangardist, ROCK in PROGRESS. Acesta este un spectacol bazat pe un concept unic: fara niciun fel de repetitie. Ovidiu Lipan si Raul Kusak isi vor imbina experientele si versatilitatea si vor crea pe loc, in fata publicului, o muzica aparte, ce va prinde viata pe scena, atunci si acolo.

Inspirat din muzica progresiva din perioada anilor '70, concertul va imbina o multitudine de stiluri muzicale si implica publicul, cu emotiile si reactiile lui, in recital. Spectatorii devin astfel partasi la o experienta muzicala irepetabila.

ROCK in PROGRESS va incepe ca o calatorie prin peisajul muzical din toate colturile lumii, la care se adauga momente de improvizatie si piese in unica auditie. Spectacolul va depasi astfel granitele dintre traditional, avangarda si improvizatie, purtand publicul iubitor de muzica, timp de aproape 90 de minute, printr-un univers artistic diferit, surprinzator si dinamic, dar in acelasi timp, sensibil si plin de culoare.

Biletele sunt disponibile pe http://www.eventim.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 lei (cu loc la masa) si 60 lei (loc la masa in fata scenei).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top