Noutăți și comunicate

Rockabella lanseaza un nou videoclip, in Club Control, in deschiderea concertului Grimus

26 noiembrie 2015
Rockabella lanseaza un nou videoclip, in Club Control, in deschiderea concertului Grimus
Joi, 26 noiembrie 2015, cei de la Rockabella vor lansa videoclipul piesei "Buttercup ", al treilea single de pe EP-ul "A world outside ". Evenimentul va avea loc incepand cu ora 21:00 in Club Control din Bucuresti (strada Constantin Mille, nr 4), in deschiderea concertului Grimus.



Rockabella- Buttercup (Official Audio)
https://goo.gl/CdSPei

Videoclipul este povestea unei rapiri. Acea rapire prin care trecem atunci cand traim o iubire toxica si cand totul este doar un joc al mastilor. "Buttercup" vorbeste despre atractie, respingere si colturi intunecate.

"Nu am vrut un videoclip facil, la indemana. Am vrut o experienta cinematica de film noir. Am filmat noaptea, in frig si intuneric. Visam la acest clip de foarte multa vreme. Suntem extrem de fericiti ca am reusit in sfarsit sa-l facem si ca am avut parte de o echipa de oameni minunati care ne-au ghidat si ne-au oferit talentul si sprijinul lor " declara Teodora Morosanu, solista trupei.

(2) Rockabella_lanseaza_un_nou_vid_5NUjN9UM.png



Haideti asadar joi, 26 noiembrie, la clubul Control la lansarea noului clip al trupei Rockabella. Biletele costa 25 de lei si se gasesc la barul clubului, zilnic dupa ora 13:00 sau online site-ul eventbook.

*Piesa poate fi descarcata in format mp3 sau wav pentru difuzare de la link-ul de mai jos:
https://goo.gl/i7zZLY


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top