Noutăți și comunicate

Rockstadt Extreme Fest intre cultura si muzica

24 iulie 2013
Rockstadt Extreme Fest intre cultura si muzica
La Rockstadt Extreme Fest muzica, distractia, activitatile culturale si cele turistice merg mana in mana. Latura turistica extinde paleta de facilitati afiliate singurului festival de rock extrem din Romania: pe langa accesul la festival si posibilitatea de a utiliza gratuit campingul, biletul pentru acest eveniment aduce si alte beneficii: posesorii unui bilet sau abonament vor beneficia de o reducere de 50% la biletele de intrare pentru trei obiective, cu importanta semnificatie turistica si culturala, aflate in vecinatatea zonei festivalului.



1. Castelul Bran

Castelul Bran, principala atractie turistica a zonei, este un monument istoric si architectonic atestat documentar inca din secolul XIV. In decursul timpului fortareata a avut rol strategico militar, s-a aflat o vreme sub autoritatea Tarii Romanesti, trecand apoi in jurisdictia teritoriala a Brasovului, iar in perioada 1920 -1947 a servit ca resedinta regala pentru familia domnitoare a Romaniei.

Castelul Bran este construit pe o stanca, intr-un punct cheie din punct de vedere strategic, la doar15 km de Rasnov si30 km de Brasov.  El adaposteste in acest moment muzeul Bran, care se intinde pe cele 4 etaje ale castelului.



2. Rezervatia de ursi LiBEARty

Rezervatia de ursi LiBEARty dela Zarnesti, care se intinde pe 69 de hectare de paduri, izvoare si piscine si adaposteste 71 de ursi salvati din situatii limita (detinere ilegala, abuz etc). Ursul brun european este o specie strict protejata de catre Conventia dela Berna, pe care Romania a ratificat-o in 1993, iar din 2005, dreptul de proprietate asupra unui urs luat din salbaticie, a devenit ilegal in Romania.



3. Pestera Valea Cetatii Rasnov

Pestera Valea Cetatii Rasnov este localizata pe povarnisul vestic al Masivului Postavaru, la3, 5 km distanta de Rasnov, la o altitudine de790 m (intrarea principala). Pestera face parte din aria naturala protejata Pestera Valea Cetatii si impresioneaza prin formatiunile carstice si prin acustica deosebita.  Este singura pestera din judetul Brasov amenajata la standarde europene. Amenajarea include scari, trotuare, balustrade si un sistem pentru iluminat rece unic in Romania.

Atentie, in interior temperatura se situeaza intre 9 -12 grade, tot timpul anului!!!



Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 29-31 august 2013 la Rasnov, iar perimetrul festivalului va fi situat langa baza olimpica de sarituri si biatlon (Str Ion Luca Caragiale).


Line-up-ul Rockstadt Extreme Fest este urmatorul:

Joi 29 august:
TROOPER (Romania)
GOTHIC  (Romania)
ABIGAIL (Romania)
ROADKILLSODA (Romania)
DAYS OF CONFUSION (Romania)
GOODBYE TO GRAVITY (Romania)
NEGATIVE CORE PROJECT (Romania)

Vineri 30 august:
GOJIRA (Franta)
NAPALM DEATH (Marea Britanie)
DECAPITATED (Polonia)
LAST HOPE (Bulgaria)
CARACH ANGREN (Olanda)
BUCOVINA (Romania)
CODE RED (Romania)
FALSE REALITY (Romania)

Sambata 31 august
PRIMORDIAL (Irlanda)
SEPTICFLESH (Grecia)
TEXTURES (Olanda)
KROW (Brazilia)
INDIAN FALL (Romania)
SPIRITUAL RAVISHMENT (Romania)
ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
DELIVER THE GOD (Romania)

Spotul oficial al festivalului poate fi urmarit mai jos:
http://youtu.be/pZy1Saovdhw

Spatiul de campare va fi disponibil pentru toti detinatorii de bilet. Accesul in camping este permis in baza unui voucher de campare, care se obtine gratuit, prin completarea formularului disponibil pe site-ul oficial al festivalului: http://www.rockstadtextremefest.ro.

Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete si abonamente, dupa cum urmeaza:

Categoria VIP Backstage (acces in culise, intalnire si poza cu artistii preferati, autografe, abonament pentru editia din 2014 a festivalului) - 150 lei

Acces general:
Pana pe 17 august
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

Toate categoriile de biletele pentru Rockstadt Extreme Fest se gasesc in reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, Eventim.ro, IaBilet.ro  si Metalhead.ro/bilete.

Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta pretul biletului se plateste integral.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.rockstadtextremefest.ro/ si urmariti pagina de Facebook a evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top