Noutăți și comunicate

Rotting Christ sunt invitati speciali la Metalhead Awards 2014

31 ianuarie 2015
Rotting Christ sunt invitati speciali la Metalhead Awards 2014
Sambata, 31 ianuarie 2015, Rotting Christ vor canta in Club Colectiv ca invitati speciali in cadrul galelor Metalhead Awards 2014. Primele 50 de bilete disponibile pe http://www.iabilet.ro au pret special de 55 de lei !



Pe 30 si 31 ianuarie in Club Colectiv, pentru al optulea an consecutiv, Metalhead premiaza cele mai bune realizari muzicale ale anului 2014 in deja traditionala gala Metalhead Awards. Si anul acesta fanii au votat (si inca voteaza) cele mai bune trupe, locatii, concerte si albume urmand ca echipa Metalhead sa aleaga din fiecare categorie castigatorii.

Trupele care vor lua trofeele, vor canta live la Colectiv in cele doua date. Prima zi, cea de 30 ianuarie, este dedicata trupelor de rock alternativ iar a doua zi, 31 ianuarie, trupelor de metal.

Pana vom confirma trupele romanesti care vor castiga si vor canta la Metalhead Awards (dupa cum merg voturile, cel mai probabil printrele el se vor regasi Bucovina si God), Metalhead anunta invitatii speciali ai serii: grecii de la Rotting Christ.

Votarea pentru celelalte trupe prezente la Metalhead Awards are loc pe pagina de Facebook a pana pe 5 ianuarie: http://www.fb.com/events/578743838938282/ Castigatorii vor fi alesi luand in considerare 50% notele voastre si 50% parerea noastra si a redactiei noastre ca pana la urma sunt premiile Metalhead !

Biletele pentru Metalhead Awards sunt deja in vanzare si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro (plata cu Cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in locatiile fizice iaBilet din toata tara: Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour (Adrese complete aici: http://www.iabilet.ro/retea ) la urmatoarele preturi:
- 55 de lei earlybird - primele 50 de bucati
- 60 de lei in presale
- 70 de lei in ziua concertului si la intrare in limita spatiului disponibil

Vom reveni cu mai multe detalii in curand.
Un eveniment marca Metalhead


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top