Noutăți și comunicate

S-a lansat „Cele mai frumoase”- primul videoclip Cosmin Vaman, Alexandra Andrei si Trupa SPAM

25 iulie 2015
S-a lansat „Cele mai frumoase”- primul videoclip Cosmin Vaman, Alexandra Andrei si Trupa SPAM
Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și trupa SPAM au lansat astăzi primul lor videoclip, pentru piesa „Cele mai frumoase”, o baladă nostalgică și sensibilă care face parte de pe albumul Drumul, lansat cu o lună în urmă. „Cântecul acesta spune povestea felului în care, atunci când uneori cei dragi pleacă din viața noastră, dragostea uită să plece” (Cosmin Vaman). Protagonistul videoclipului este tânărul actor Petre Ancuța, la rândul său muzician, care în prezent joacă la Teatrul Național în piesa Actorchestra.



Filmările au durat două zile, avându-l ca director de imagine Marius Tanef. Videoclipul a fost regizat și montat de Tudor Olaru, iar scenariul videoclipului este realizat de Cosmin Vaman.

După ce au cântat solo sau în alte formule, Cosmin Vaman și Alexandra Andrei fac, începând din 2014 echipă cu Alexandru Cismaru, Ciprian Diaconu și Tudor Olaru, membrii trupei SPAM, împreună venind cu o abordare originală a genului muzical pop-folk, pe care artiștii îl definesc ca muzică de dragoste.

De fapt, nu există decât muzică de dragoste. Pentru că oricare ar fi genul pe care îl abordezi, rock, rap, hip-hop, dance, sau folk-pop, ceea ce contează până la urmă este cât suflet ai pus, cât de sincer ai fost și dacă ai reușit să spui ceva celor din jur cu muzica ta. Cert e că atunci când nu pui dragoste, iese muzică proastă. De aceea încercăm să facem numai muzică de dragoste.

„Cele mai frumoase” este doar unul dintre cele 16 cântece de pe albumul Drumul, un produs discografic eterogen, cuprinzând piese vesele, autoironice, cu mesaj social dar și balade. Fanii lor pot ține legătura cu ei și pot afla mai multe despre viitoarele concerte dar și despre albumul proaspăt lansat la casa de discuri Luna PR&Events pe site-ul oficial http://www.drumul.com



Videoclipul poate fi urmarit la adresa
https://www.youtube.com/watch?v=fJpHWI2NB6E


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top