Noutăți și comunicate

S-a lansat Waking Up - ultimul single de pe albumul tribut Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity, interpretat de Cruadalach

19 decembrie 2016
S-a lansat Waking Up - ultimul single de pe albumul tribut Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity, interpretat de Cruadalach
"Waking Up", in interpretarea trupei Cruadalach, este ultimul single de pe albumul tribut "Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity".



Melodia a fost inregistrata de Gojko Marić, tobele au fost trase in Studio Mroš, mixajul si productia au fost realizate de Alin Petrut si masterizarea de catre Luculescu Alin Gabriel. Piesa poate fi ascultata la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=e7yeUOYS-eU&index=16&list=PL_L9cRWp4DVOx_OG6wZdkLszjskfES5pg

Cruadalach a declarat: "Obisnuiam sa organizam evenimente impreuna cu trupe din alte tari, cum ar fi Samhainfest (in noaptea dintre octombrie si noiembrie, "noaptea in care intalnim mortii si vii") sau Beltinefest (noaptea dintre aprilie si mai). Cu un an inainte de tragedie am avut astfel de concerte cu trupa romaneasca An Theos. In seara tragediei sustineam un astfel de concert cu prietenii nostri in Elvetia … erau probabil doi oameni in public, care au plecat curand, si astfel am organizat o petrecere "trupe pentru trupe" care a iesit dealtfel foarte distractiva. Ne-am gandit ca nu poate exista un alt concert mai rau decat acesta. A doua zi, pe 31.10, cand ne aflam intr-un alt club elvetian, am aflat de pe facebook ce s-a intamplat in Colectiv. Am fost socati, chiar daca eram inconjurati de multi prieteni care au incercat sa ne ridice moralul. Dupa doua saptamani, ne aflam din nou in turneu in Elvetia si am aflat de tragedia de la Bataclan, fapt ce ne-a daramat efectiv. Dupa cateva zile de la tragedia din Paris, la sugestia celor de la An Theos, am fost contactati de catre Alex Pantea (vocalist roman, ex-Hatemode, ex-Tiarra), care tocmai se mutase in Praga. Si astfel a inceput intreaga poveste. Au urmat multe alte intamplari care ne-au scos in cale oameni si fapte care ne-au aratat integul tablou al lucrurilor care s-au intamplat in Bucuresti. Dupa toate acestea am decis sa incercam sa facem cat mai mult posibil pentru scena metal din Romania, pentru ca acesti oameni au fost cei care ne-au sustinut cand am concertat acolo, i-am privit in ochi si ne-au fost prieteni. A fost o decizie naturala si suntem bucurosi ca am facut-o, cu toate ca doare foarte mult …".

(2) S-alansatWakingUp-ultimul..._rVdd1jsnPl.jpgMelodia a fost inregistrata in urmatoarea componenta:
Hubert KoÅ™ínek - vocalist principal (invitat)
Alex Pantea - vocalist secundar (growl, invitat)
Jan Vrobel - vocalist secundar
Jan Knotek - chitara
Tomáš Nejedlý - chitara
OndÅ™ej Novák - bass
Tom Kasprzyk - tobe
Hana SlanaÅ™ová - vioara
Eliška Kasprzyk - vioara
Petra Jadrná - flaut

Cruadalach este o trupa de folk metal din Cehia, infiintata in Praga in 2009. Datorita show-urilor energice si sunetului unic creat de vioara, violoncel si diverse instrumente de suflat, trupa a devenit repede una foarte cunoscuta in scena underground. In 2010 Cruadalach a inceput sa organizeze evenimente "incrucisate" cu trupe din alte tari, ca sa se promoveze in strainatate, sa isi creeze fani si prieteni si sa invete despre diverse culturi. Astfel trupa a devenit foarte activa pe scena internationala, aproape jumatate din concerte fiind sustinute in strainatate in diverse tari europene, impreuna cu trupe precum Korpiklaani, Eluveitie, Ensiferum sau Immortal. Cruadalach a lansat trei materiale discografice, doua dintre ele in 2011 (un EP si albumul de debut) iar urmatorul album in 2015, prin casa de discuri Metalgate. In acest moment trupa pregateste un nou material pentru viitorul album. Deasemenea, Cruadalach s-a implicat in organizarea mai multor evenimente caritabile pentru sustinerea victimelor din Clubul Colectiv.

In data de 28 octombrie a fost lansat albumul Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity, proiect ce contine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv. Acesta poate fi gasit in magazinele Carturesti, Humanitas, Muzica, precum si online pe eMag.ro si Getmusic.ro (http://smarturl.it/BackToLife-Tribute). Deasemenea, comenzi din afara Romaniei se poat face aici: http://smarturl.it/TributeGTG-PHD.

Albumul poate fi ascultat sau descarcat in format digital de la acest link: https://UMR.lnk.to/BackToLifePR

Tracklistul complet al albumului este urmatorul:
01 - Cruadalach (Cehia) - Waking Up
02 - Outbreak (Romania) - Unusual Suspects
03 - Changing Skins (Romania) - Vanishing Point
04 - Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts si Green Carnation) - Horizons
05 - Stonelight feat. Toni Dijmarescu (Romania) - I Won't Wait
06 - Anna Murphy (ex-Eluveitie - Elvetia) - Through It All
07 - Bruma (Romania) - Between the Tides
08 - Bedårande Barn (Suedia) - Back to Life (acoustic)
09 - Days of Confusion & Vița de Vie (Romania) - The Day We Die
10 - News from Nowhere (Romania) - Shadow Puppets
11 - Wind Rose (Italia) - Atonement
12 - Sequence (Serbia) - Four Minutes of Rage
13 - Matricide (Israel) - Rise From the Fallen
14 - L.O.S.T. (Romania) - Heed the Call
15 - Bucium (Romania) - What If
16 - Mindcage Escape (Romania) - This Life Is Running Out
17 - Spaceman (Goodbye To Gravity Version) - cover Babylon Zoo

Contact Cruadalach:
http://www.facebook.com/cruadalach
http://www.cruadalach.com
Press Contact: +420 776 611 226
Booking Agent: promotion@cruadalach.com

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro

Goodbye to Gravity:
Youtube: http://www.youtube.com/goodbyetogravity, http://www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO
Facebook: http://www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: http://www.umusic.ro/goodbyetogravity


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top