Noutăți și comunicate

S-au pus in vanzare biletele la concertul Depeche Mode din Cluj

21 octombrie 2016
S-au pus in vanzare biletele la concertul Depeche Mode din Cluj
Biletele pentru concertul Depeche Mode din 23 iulie 2017 s-au pus in vanzare azi, 21 octombrie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 131 si 487 lei.

Show-ul de la Cluj-Napoca face parte din noul turneu european al trupei, Global Spirit Tour, anuntat saptamana trecuta intr-o conferinta de presa sustinuta la Milano. Concertul va avea loc pe Cluj Arena. Biletele se pot achizitiona atat online, de pe http://www.eventim.ro, cat si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Biletele au preturile cuprinse intre 131 si 487 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc, in categoria Golden Circle si Gazon, sunt 226 lei, respectiv 131 lei, in timp ce locurile pe scaune costa 171, 251 si 311 lei.

Biletele la Tribuna VIP costa 487 lei.

Depeche Mode este cu siguranta una dintre cele mai influente trupe din istorie, cu peste 100 de milioane de albume vandute si concerte sustinute in fata a mai mult de 30 de milioane de fani din intreaga lume. Recent, trupa a fost nominalizata pentru a fi inclusa in Rock Hall of Fame in 2017. Asa cum a anuntat pe 11 octombrie in cadrul conferintei de la Milano, Depeche Mode se pregateste de lansarea celui de-al 14-lea material discografic, Spirit, si de noul turneu european ce va debuta pe 5 mai in Stockholm si va include 21 de tari.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top