Noutăți și comunicate

Sambata, 30 mai 2015, in Question Mark concerteaza trupele Mere, Circu' si Wooldozer

30 mai 2015
Sambata, 30 mai 2015, in Question Mark concerteaza trupele Mere, Circu' si Wooldozer
Sâmbătă, 30 mai 2015, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Mere, Circu' și Wooldozer în Question Mark.



Cu aceasta ocazie, trupa Mere va lansa și clipul piesei “Marte”.

RVSP : https://www.facebook.com/events/832442063496510/

Support: 15 RON

*Suportul reprezintă o donatie voluntară a persoanelor fizice și este destinat in exclusivitate artiștilor.

Mere:
http://www.facebook.com/merelesuntbune

Trupa Mere s-a înființat într-o zi însorită pentru a trece cu sabia peste capetele voastre întruchipându-l pe Conan Barbarul, bineînțeles (coif, armură, salbe, pectorali), căruia în locul abdomenului i s-au dezvoltat patru mere roșii, coapte și indestructibile.

Astfel, Mere se compune din Bruno Mark Huțiu (chitară, urlet și pedală), Jack Popescu (zâmbet impecabil & chitară ascuțită), Marcel Iovanov (bărbosul de la bas cu privirea curată) și Sergiu Nădăban (două,, ă’’-uri și tobe de n-ați văzut). Împreună au readus rockul adevărat acolo unde îi este locul, atât pe scena muzicală din țară, cât și pe cea de afară, referindu-ne aici la performance-ul din Kladovo, Serbia. În plus, au umplut Mall-ul din Arad cu oameni care s-au bucurat în sfârșit să asculte muzică de calitate într-un loc unde nu se credea posibil un astfel de lucru. Aici au câștigat Battle-ul cu o serie de alte trupe și au primit bonuri valorice cu care și-au cumpărat bere. Însă deși au reușit să-și învingă și aici demonii, asta nu i-a satisfăcut pe deplin. Motiv pentru care, într-o noapte cețoasă, pe la mijlocul unui decembrie friguros, s-au urcat într-un turn fortificat din Timișoara, au agățat lilieci din carton de grinzile acoperișului și au explodat în voie alături de cei de la Roadkill Soda (București) sau polonezii de la Tides From Nebula, adunând în jurul lor peste 350 de persoane intergalactice.

Băieții de la Mere se pot lăuda cu 16 ultra piese (pe unele le puteți asculta aici: http://merelesuntbune.bandcamp.com/), având influențe care merg de la Zappa și Tool până la Kyuss sau Soundgarden. În momentul de față, aceștia ne pregătesc un videoclip la piesa,, Marte’’, singura melodie din lume despre nimic care va participa anul acesta la,, Electric Castle’’.

CIRCU'
http://www.facebook.com/TrupaCircu

Formula a apărut după îndelungate experimente în hrube obscure din capitală. Cu ampul la maxim, tobe cât casa, bass gârlă și versuri scoase din burtă, Circu' tratează diferite nuanțe ale condiției inumane într-un registru relativ muzical, culege notele din subsolul portativului și pune energia înaintea detaliilor.

WOOLDOZER
http://www.facebook.com/wooldozer

Băieții se descriu cam așa:

100% analog Rock, true bypass, through us, to you.
We play music for ourselves, so if you like that, join us.
We met one day to jam and put into sounds what we have on the inside. Lucky for us, we're friends with complementary benefits. So there you have it, Wooldozer.
Because of the power to dig deep, to scoop out, to push forward, to build. And also because it sounds like we're some mustached 70's porn stars just plowing through "wool", which we are. But in the geekiest rock 'n roll way imaginable.

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top