Noutăți și comunicate

Sarbatoarea Subcarpati pe 1 decembrie la Arenele Romane

1 decembrie 2016
Sarbatoarea Subcarpati pe 1 decembrie la Arenele Romane
Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbatoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. La câteva zile după lansarea noului album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare.

Despre noul album:
„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” - Bean MC

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpați înseamnă Bean, AFO, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), Andri VJ și alți colaboratori.

http://www.subcarpati.com

http://www.facebook.com/subcarpati

Instagram: @subcarpati_official

Primele 300 de bilete costă 39 lei și se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro sau în format fizic în cele 1500 de puncte din rețeaua http://www.iabilet.ro. După epuizarea acestora, prețul biletelor va deveni pe rând 45, respectiv 50 lei.

Mai multe detalii curând

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top