Noutăți și comunicate

Saturday Night Fever cu TiPtiL in Music Hall

7 mai 2011
Saturday Night Fever cu TiPtiL in Music Hall
Sâmbătă, 07 mai 2011, Music Hall va găzdui un concert al trupei TiPtiL începând cu ora 22:00.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe http://www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Åžoseaua Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, București http://www.musichall.ro

O seară de sâmbătă nu poate fi decât una de party la Music Hall. Intitulată sugestiv "SATURDAY NIGHT FEVER", seara de sâmbata gazduieste concerte ale celor mai apreciate si dorite trupe de party. Suportul muzical perfect pentru o atmosfera incendiara, soldata cu dans pâna în zori, va fi asigurat de un amestec reusit de texte haioase, muzica de calitate, distractie maxima = TiPtiL. Muzica TiPtiL, expresia unica a împletirii personalitatilor membrilor formatiei, se revarsa în adieri sonore firav - agresive - senzual - lascive - dansant - melodioase - armonios - izbitoare - creativ - colorat - înaltatoare. Cu alte cuvinte si fara figuri de stil, muzica TiPtiL traieste! 


Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou în viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat în imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor si amabil, venind astfel în întampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Te asteptam în Music Hall pentru o seara live perfecta.

Sursa : Music Hall Club,
http://www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Top