Noutăți și comunicate

Scorpions, Jose Carreras si Demis Roussos la reducere de Black Friday

22 noiembrie 2013
Scorpions, Jose Carreras si Demis Roussos la reducere de Black Friday
Revelionul reducerilor a inceput iar isteria Black Friday i-a cuprins incet incet pe toti romanii amatori de reduceri si promotii. Dupa electronice si electrocasnice, reducerile s-au extins si la fashion, cosmetice, carti, asigurari si chiar concerte! Astfel, in weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionati de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai asteptate evenimente ale sfarsitului de an!

De azi si pana duminica, fanii Scorpions pot cumpara bilete mai ieftine cu 30% reducere pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central). Astfel, cel mai ieftin bilet care inainte de reducere costa 150 lei, acum costa 105 lei, iar cel mai scump bilet, care inainte costa 400 lei, acum costa 280 lei!

De asemenea, si biletele la Gala De Craciun cu Jose Carreras din 15 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) sunt mai ieftine cu 35%! Cel mai ieftin bilet care inainte de reducere costa 150 lei, acum costa 98 lei, iar cel mai scump bilet, care inainte costa 650 lei, acum costa 420 lei.

Si fanii celebrului Demis Roussos au sansa sa cumpere bilete pentru concertul de Craciun din 5 decembrie de la Sala Palatului, mai ieftine cu 40%. Cele mai ieftine bilete, cele de 50 de lei sunt epuizate de cateva saptamani insa urmatoarea categorie este cea de 100 lei (pret intreg), pretul redus fiind 60 lei. Cele mai scumpe bilete, care inainte costau 300 lei, acum costa 180 lei!

Un alt spectacol care este supus reducerilor de Black Friday in acest weekend este Lord Of The Dance, care va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti. Cu o reducere de 20%, cel mai ieftin bilete care inainte costa 100 lei, acum costa 80 lei. Cel mai scump bilet, care inainte costa 350 lei, acum se poate cumpara cu 280 lei!

Astfel, cei care doresc sa cumpere unul sau mai multe bilete reduse la unul dintre aceste evenimente, trebuie sa intre pe http://www.BILETOO.ro sau pe http://www.BLT.ro. Acestea sunt singurele site-uri care vand bilete si care participa la campania Black Friday in acest weekend! Toate evenimentele afisate pe cele doua siteuri beneficiaza de reduceri cuprinse intre 25% si 75%. Ba chiar mai mult, BLT.ro le ofera clientilor sai si o multime de premii! Acestea vor fi acordate prin tragere la sorti din trei in trei ore! Astfel, oricine comanda in perioada 22-24 noiembrie 2013 un bilet de pe http://www.BLT.ro, intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din premiile puse in joc. Cei ce comanda online pot castiga bilete la concertele Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos, Rockstadt, Dulce Pontes, Lord Of The Dance, Live Da Buni, Madrigal, Divna, Gala OVO, la piesele de teatru Ma Mut La Mama, Straini In Noapte, Radu Beligan, tricouri si CD-uri semnate de trupa Led Apple, Meet&Greet-uri cu Scorpions si Jose Carreras! Lista completa de premii si orele de extragere vor fi afisate pe http://www.BLT.RO.

http://www.ProjectEvents.ro *** http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro


Evenimente recomandate

Top