Noutăți și comunicate

Se apropie concertul White Walls, Breathelast, W3 4R3 NUM83R5, COD si Adi Tabacaru din club Fabrica

22 noiembrie 2017
Se apropie concertul White Walls, Breathelast, W3 4R3 NUM83R5, COD si Adi Tabacaru din club Fabrica
Weekend-ul acesta, în clubul Fabrica se petrece din nou, așa că sâmbătă nu-ți face alte planuri, iar dacă îți faci, ai grijă ca adresa str. 11 iunie nr. 50 să fie inclusă și ea!

Și asta pentru că sâmbătă, 25 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00, WHITE WALLS, BREATHELAST, W3 4R3 NUM83R5, COD și Adi Tăbăcaru te așteaptă pentru o seară ca între prieteni, în care muzica va fi cea care va dicta toată distracția! Da, da, știm, când vine vorba de muzică bună cu toții suntem prieteni, dar crede-ne, de data aceasta va fi chiar special!

În cazul în care nu ai apucat să-ți cumperi bilet, încă îl mai poți achiziționa online până vineri seara (24 noiembrie) pe http://www.AmBilet.ro la prețul de 20 lei. În seara evenimentului, biletele vor putea fi găsite și la intrare, la prețul de 30 lei.

PROGRAM:

18:00 - doors open
19:00 - C.O.D
20:00 - W3 4R3 NUM83R5
21:00 - BREATHELAST
22:30 - WHITE WALLS
23:45 - ADI TÄ‚BÄ‚CARU

De asemenea, în seara evenimentului va putea fi găsită și o urnă de donații, scopul ei fiind aceea de a strânge bani pentru Ana Bucur, o fetiță de 13 ani din București, diagnosticată de curând cu cancer osos, cu nevoie mare de a face o operație foarte costisitoare în Viena:

Dupa cum stim, pe 25 seara suntem toti Friends For A While. Desi, dupa acel while, putem sa ne mai vedem si cu alte ocazii, cu siguranta.
Insa Ana Bucur, o fetita de 13 ani din Bucuresti, nu are deloc aceasta siguranta. De fapt, nu doar siguranta, ci viata ei este pusa cu adevarat in pericol, dupa ce recent a fost descoperit ca sufera de cancer osos (osteosarcom la femurul drept în stadiul II A). Supravietuirea ei depinde de o operatie ce va avea loc la Viena pe 13 decembrie, daca suma necesara va fi stransa pana atunci, o suma deloc mica: 79.000EUR.
Am decis, in spiritul prieteniei, sa o sustinem si noi, cum putem, deoarece fiecare leu conteaza. In seara de 25 se va gasi o urna de donatii in care veti putea contribui cu ce suma simtiti voi, iar cateva item-uri de merch mai speciale vor fi scoase la vanzare tot in scop caritabil. De asemenea, puteti ajuta si prin SMS la 8828 cu textul „Ana” pentru o simpla donatie de 2EUR. Puteti gasi mai multe detalii aici: https://anabucurblog.wordpress.com/2017/11/06/first-blog-post/.”, a declarat trupa White Walls.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top