Noutăți și comunicate

Se lanseaza “Ignoranta”, al doilea single de pe albumul “Vicii, talente si patimi” al trupei Stema

5 mai 2016
Se lanseaza “Ignoranta”, al doilea single de pe albumul “Vicii, talente si patimi” al trupei Stema
Joi, 05 mai 2016 sunteți invitați la un concert al trupei Stema în Club Control, pentru lansarea piesei "Ignoranta".



Trupa de indie-alternative Stema, cunoscută prin piese precum “Fiecare Om”, “Bestial” sau “Outro”, revine in atenția publicului cu un nou single – “Ignoranța”.

Acesta este cel de-al doilea single (după “Outro”) de pe albumul “Vicii, talente și patimi”, material ce va fi lansat joi, 5 mai 2016 in cadrul unui concert inedit, în Club Control din București.

“Ignoranța” e prima piesă compusă din tot albumul. Și, de fapt, din toate piesele. Practic e piatra de hotar. După ce am compus-o mi-am dat seama că e ceva deosebit cu piesa asta, așa că m-am dus și am băut niște pahare de fericire” – Silviu Sanda, vocalul trupei.

Fata de la 8 s-a urcat pe geam Și-a privit lumea de sus de-acolo. Apoi au venit și-au luat-o de pe-asfalt Și-a rămas o urmă așa.
(3) Se_lanseaza_ldquoIgnorantar_dBBSVnyn.jpeg

“Vicii, Talente și Patimi” este un album dens, un album care te poartă într-un joc du-te vino continuu, pe alocuri psihedelic, de la patimă la protest, de la autoironie până la social-filozofic dostoievskian.

“Este o construcție complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum Viciile, Talentele și Patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpățânare zapada” - Silviu Sanda.

De altfel, artiști precum Artan(Partizan), Dan Byron(byron), Narcis Axinte (Harlequin_Jack) vor cânta piesele STEMA alături de trupă. Hot Club de Bucharest vor deschide seara, pe ritmuri de jazz manouche.

Stema înseamnă Silviu Sanda – voce, chitară; Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotăruș – bass; Vlad Toma – tobe.
(2) Se_lanseaza_ldquoIgnorantar_ZafylNvpnY.jpg
“Ignoranța” se poate asculta pe canalul youtube al trupei – https://goo.gl/JFq5lh.

Pe STEMA îi puteți găsi pe facebook, la http://www.fb.com/TRUPASTEMA, dar și la http://www.trupastema.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top