Noutăți și comunicate

Se mai gasesc bilete doar la Hard Rock Cafe pentru show-ul Proconsul din seara aceasta

31 ianuarie 2014
Se mai gasesc bilete doar la Hard Rock Cafe pentru show-ul Proconsul din seara aceasta
Se mai gasesc bilete doar la Hard Rock Cafe pentru show-ul Proconsul din seara aceasta.  Au mai ramas doar cateva ore pana la show-ul Proconsul din aceasta seara, iar ultimele bilete pot fi cumparate in cursul acestei zile doar de la Hard Rock Cafe. Aceastea costa 40 de lei si includ loc la masa, in sala.

Concertul de astazi va fi un eveniment deosebit cu invitati pe masura: alaturi de Proconsul se vor afla Catalin Maruta, Florin Ristei (castigator X Factor), Carmen Dinca + Fisa (Camioane In Multime), Marian Vasilescu (Romanii au talent) si Cristiana Nitu.

Proconsul te invita sa incepi anul in lumina reflectoarelor si te asteapta in ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea sa canti alaturi de trupa ta preferata, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar si sa savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri Proconsul: pregateste-te sa asculti si sa canti "Cerul", "Povestea Noastra", "Tu", "Calatorul", "Pentru tine" sau "De la rusi", precum si alte piese de referinta din repertoriul propriu si din cel international.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top