Noutăți și comunicate

Skeletonwitch transmite un mesaj fanilor din Romania

1 aprilie 2015
Skeletonwitch transmite un mesaj fanilor din Romania
Skeletonwitch (SUA) revin in Europa in cadrul turneului "Hell's Has Arrived Over Europe", turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 5 mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 mai 2015 la Bucuresti in Club Colectiv.



Scott "Scunty D" Hedrick, chitaristul Skeletonwitch a vrut sa transmita un mesaj fanilor din Romania in legatura cu aceste evenimente, ce poate fi urmarit mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=7GKfWTs-HU0 

Alaturi de Skeletonwitch pe scena clubului Flying Circus Pub din Cluj Napoca vor urca Decease si Sinfold in timp ce la Bucuresti, in clubul Colectiv au confirmat prezenta cei de la Berserkers, urmand ca noi confirmari sa fie anuntate in scurt timp.

Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos la urmatoarele preturi:
- 05.05.2015 - Cluj Napoca, Flying Circus Pub: 25 lei / bilet
- 06.05.2015 - Bucuresti, Club Colectiv: 30 lei / bilet

In cadrul acestui turneu trupa continua promovarea ultimului album de studio "Serpents Unleashed", lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top