Noutăți și comunicate

Sound Engineering workshop cu Erik Zobler la Bucuresti

28 octombrie 2017
Sound Engineering workshop cu Erik Zobler la Bucuresti
Daca Erik Zobler ar fi genul de persoana care sa se laude cu numele celebre cu care a lucrat, atunci insiruirea ar suna impresionant precum cascada Niagara pentru ca intre artistii cu care a colaborat sunt nume de puternica rezonanta precum Michael Jackson, Miles Davis, George Duke, Whitney Houston, Al Jarreau, Anita Baker, Donna Summer, Natalie Cole, Stanley Clarke, S.M.V si The Brecker Brothers, ca sa-i amintim doar pe cativa.

Pagina de pe allmusic.com care ii este dedicata contine 468 de inregistrari la care a colaborat ca inginer de sunet, facand mixaj si/sau mastering, producator muzical sau muzician. A colaborat chiar si la crearea unor coloane sonore de filme: Suprematia lui Bourne, Happy Feet, mr. 3000 si altele. De asemeni a fost inginer de sunet pentru showurile live ale unor artisi precum George Duke, Stanley Clarke, Al Jarreau, Everette Harp si Kenny Loggins.

Erik are la activ doua premii Grammy [in 2000 si 2001, la categoria ‘Best Vocal Jazz Album’ pentru In The Moment - Live in concert respectiv The Calling, ambele interpetate de Dianne Reeves] si o nominalizare [in 1996 la categoria Best Engineered Album Non-Classical pentru albumul Stardust al celebrei Natalie Cole].

In aceasta perioada Erik se afla la Bucuresti unde lucreaza la un proiect al unui artist roman si a fost de acord sa sustina un workshop de inginerie de sunet pentru profesionistii de aici.

Workshop-ul va avea loc luni 30 octombrie incepand cu ora 13:00 si va consta intr-o sesiune de inregistrari cu muzicieni live in studioul INES (Bd. Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 97-105), care va dura 3 ore unde Erik va explica pas cu pas toate operatiunile necesare pentru inregistrarea de instrumente live in studio, incluzand tehnici de inregistrare, de la pregatirea sesiunii la finalizarea si mixarea inregistrarii.

Taxa de participare la workshop este 450 lei/persoana. Pentru detalii despre inscrieri si plata taxei, trimiteti un mesaj la anca.lupes@starmanagement.ro


Evenimente recomandate

Top