Noutăți și comunicate

Spectacol Yanni la Sala Palatului din Bucuresti

30 mai 2014
Spectacol Yanni la Sala Palatului din Bucuresti
Vineri, 30 mai 2014, publicul din Romania se va intalni la Sala Palatului cu Yanni si orchestra sa pentru a treia oara. Vestea excelenta de care se vor bucura fanii lui Yanni este aceea, ca in turneul Yanni "World Tour 2013-2014" a fost inclus un nou concert la Bucuresti.

In martie 2013, celebrul instrumentist si compozitor Yanni si-a incheiat cel de-al doilea concert al sau la Bucuresti, purtand drapelul Romaniei pe umeri si declarand public ca s-a indragostit definitiv de Romania si de cei peste 4.000 de spectatori care umplusera pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti. O seara notabila, un concert ce a transmis audientei sentimente si trairi greu de descris in cuvinte, si a intrat istoria concertelor de nota 10, sustinute de Yanni pe intreg mapamondul.



Concertul lui Yanni reuneste numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe si mai multe percutii, trombon, trompeta sau chiar si un corn frantuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentistilor sai virtuosi, aclamate frenetic de public pentru maiestria acrobatica a interpretului la harpa din Paraguay alaturi de cubanezul de la percutii si energia debordanta a bateristului Charlie Adams.

Yanni @ Bucuresti 2013
http://www.youtube.com/watch?v=SnYmePacKBs

Incurajate de celebrul Yanni, cele doua voci feminine, doua glasuri divine - Lisa Lavie si soprana Lauren Jelencovich vor adauga un plus de savoare serii din 30 mai, iar violonistul absolut remarcabil, Sanvel Yervinian isi va arata din nou maiestria prin dexteritatea si energia muzicala uimitoare.

Sanvel Yervinian - Video
http://www.youtube.com/watch?v=PiFv7cICWRU



Biletele pentru concertul din data de 30 mai 2014, au fost puse in vanzare la preturi accesibile, dupa cum urmeaza: 285 lei - Vip, 255 lei - Cat.I, 225 lei - Cat.Ii, 185 lei - Cat.Iii si 145 lei- Cat.Iv.

Acestea pot fi achizitionate prin reteaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, si online prin http://www.vreaubilet.ro.

Concertul Yanni din data de 30 mai 2014, este organizat de International Best Project.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top