Noutăți și comunicate

Spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani” la Sala Palatului

17 martie 2014
Spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani” la Sala Palatului
Luni, 17 martie 2014, sunteti invitati la Sala Palatului din București pentru spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani". Biletele la spectacol s-au pus in vanzare de joi, 5 decembrie 2013.

Una dintre cele mai iubite trupe din România, trupa Taxi este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor și melodie. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor. Trupa va fi însoțită pe scenă de invitați surpriză.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu vă invită într-o călătorie inedită, într-un Taxi unicat.

Cu acest prilej, trupa va lansa și albumul "15", care va conține, în mod deloc surprinzător, 15 piese.

Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin Rețeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

http://www.trupataxi.ro

Sursa : Gala MGMT & PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top