Noutăți și comunicate

Spectacolul de exceptie de la Sala Polivalenta a incheiat turneul Cristi Minculescu si Iris - “Din nou impreuna”

17 octombrie 2015
Spectacolul de exceptie de la Sala Polivalenta a incheiat turneul Cristi Minculescu si Iris - “Din nou impreuna”
In ropotele de aplauze ale fanilor din trei generatii diferite, Cristi Minculescu si Iris au incheiat, la Sala Polivalenta din Bucuresti, turneul national “Din nou impreuna”, care a parcurs, timp de o luna, 14 orase.

Formulei care i-a consacrat drept “Nationala de rock a Romaniei” i s-au alaturat in cadrul spectacolului de aseara si artisti de seama si prieteni vechi, bucurosi sa ia parte la reunirea legendei rockului romanesc, Cristi Minculescu si Iris.


(4) Spectacolul_de_exceptie_de_la__YipO0Wbu.jpg

(6) Spectacolul_de_exceptie_de_la__h0Ipp5na.jpg

Astfel, artistii au interpretat impreuna cu Mircea Vintila melodia “Corso”, cu Paula Seling “Cine ma striga in noapte” si cu Felicia Filip “Baby” si “De vei pleca”, momente care au starnit emotii si reactii puternice in inima publicului prezent aseara la evenimentul din Bucuresti, dupa cum marturiseste si Cristi Minculescu: "Ma gandesc cat de frumos si incarcat de emotii de ambele parti a fost, dar si cat de repede s-a sfarsit acest turneu. Iar atmosfera de aseara de la Sala Polivalenta a fost pura magie pentru inimile noastre, le multumim tuturor suporterilor care au venit, au cantat superb cu noi si ne-au fost alaturi neconditionat. Au tot respectul nostru si ii asteptam si in continuare cu surprize frumoase!"

Un alt moment memorabil a fost si duetul de tobe dintre Nelu Dumitrescu si fiul sau, Cristi Dumitrescu, indelung aclamat de public.

(1) Spectacolul_de_exceptie_de_la__0SHwEaZqD.jpg

(3) Spectacolul_de_exceptie_de_la__khyw8VJs.jpg



(5) Spectacolul_de_exceptie_de_la__0LpdUdzCjm.jpg


La fel ca si in celelalte 13 orase, fanii au avut sansa sa se intalneasca in backstage cu artistii lor preferati, in cadrul unei sesiuni de autografe si fotografii.

Calatoria lui Cristi Minculescu alaturi de Iris continua cu single-uri noi, pe care artistii deja le au in lucru in studio dar si cu noi concerte care se vor anunta cat de curand.

Parteneri media: Rock FM, Metalhead, 25h, BestMusic, iconcert.ro, InOras.ro, LetsRock.ro, Maximum Rock, Metalfan, Rockout, Rockstage, Urban.ro, Zile si nopti.



Turneu organizat de Sublime Romania cu sprijinul Fundatiei Culturale Phoenix, BCR si Skoda si promovat de HTag PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top