Noutăți și comunicate

Stand-up comedy cu Michael Winslow Live la Hard Rock Cafe

17 martie 2014
Stand-up comedy cu Michael Winslow Live la Hard Rock Cafe
Marti, 25 martie 2014, actorul devenit celebru prin rolul sergentului Larvelle "Motor Mouth" Jones, personaj memorabil din seria Police Academy, Michael Winslow va sustine un spectacol inedit de stand-up comedy in Hard Rock Cafe.



Supranumit "Omul cu o mie de voci", Michael este un maestru al gimnasticii vocale, fiind capabil sa reproduca cele mai variate sunete din mediul inconjurator si integrandu-le surprinzator in reprezentatiile sale de stand up. El poate imita aproape neverosimil de la un recital Jimi Hendrix si pana la zgomotul provocat de un accident de circulatie.

Versatilitatea corzilor sale vocale s-a facut remarcata inca din copilaria petrecuta alaturi de familie in baza aeriana de la Fairchild, cand - in lipsa de prieteni - isi ocupa timpul imitand zgomotele produse de avioane, dar si de animale sau vehicule care ii atrageau atentia. La scurta vreme dupa absolvirea liceului, Michael Winslow isi va transforma pasiunea pentru sunete intr-o cariera prodigioasa de entertainer si actor. Astfel, va primi in 1984 unul din rolurile cheie din Police Academy - personajul sau fiind prezent de-a lungul celor sapte parti ale seriei originale - pentru ca apoi sa fie distribuit ca operator de radar in "Spaceballs", o parodie marca Mel Brooks.

Biletele sunt disponibile online, pe http://www.myticket.ro, in reteaua Diverta si la Hard Rock Cafe, la doua categorii de pret, in functie de pozitia locurilor, respectiv 100 lei (loc la masa in fata scenei) si 70 lei (loc la masa in sala). Ora de incepere a show-ului este 20:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.


Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top