Noutăți și comunicate

Suffocation, Fit For An Autopsy si Teethgrinder confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2017

10 ianuarie 2017
Suffocation, Fit For An Autopsy si Teethgrinder confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2017
SUFFOCATION, FIT FOR AN AUTOPSY si TEETHGRINDER sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august 2017 pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.

Va reamintim ca actualul presale de 230 de lei este disponibil pana in data de 2 februarie, inclusiv. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Putine trupe pot fi creditate pentru consolidarea unei mosteniri, insa legendarul grup SUFFOCATION a facut intocmai acest lucru. Timp de 27 de ani Suffocation au creat muzica ce a devenit chiar standardul genului extrem. Suffocation reprezinta fuziunea compozitiei tehnice, a brutalitatii fara precedent si a groove-ului ce nu a fost niciodata duplicat. Albume monument precum Effigy of the Forgotten, Pierced From Within si Despise The Sun au influentat talentele muzicale de astazi, iar Suffocation ramane una din cele mai marcante nume din istoria muzicii metal.

Tocmai din New Jersey, FIT FOR AN AUTOPSY ajung pentru prima oara in Romania, trupa formata in 2008 si cu trei albume la activ, FFAA este unul din cele mai importante nume deathcore ale scenei contemporane, recent lansand un album split, The Depression Sessions, alaturi de Thy Art Is Murder si The Accacia Strain si concertand in toata lumea alaturi de Whitechapel, Suicide Silence, Emmure sau Carnifex. Sound-ul trupei imbina mizantropia lirica cu anihilarea sonica totala, oferind ascultatorului un asalt atat psihic cat si fonic.

Din Olanda, acesasta unitate grindgore in stilul Nasum, Converge sau Aborted, TEETHGRINDER a luat nastere in 2013 si a concertat pe intreg mapamondul alaturi de nume ca The Dillinger Escape Plan, Terrorizer, Vader sau Napalm Death. Imbinand furia grindcore cu muzica black si death metal, totul prezentat intr-o maniera 'crust', Teethgrinder devine un excelent asalt fonic.

Pana in acest moment au fost confirmati OPETH, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, SUFFOCATION, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, FIT FOR AN AUTOPSY, WOLFHEART, IXXI, TEETHGRINDER, NECROVILE, ANIME TORMENT si ZOMBIE ATTACK.


Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

190 lei = 16.09 - 16.11.2016 230 lei = 17.11.2016 - 1.02.2017 270 lei = 2.02 - 09.07.2017 300 lei = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, http://www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top