Noutăți și comunicate

Summer Gore Feast in Private Hell din Bucuresti

13 iulie 2013
Summer Gore Feast in Private Hell din Bucuresti
Sambata, 13 iulie 2013, sunteti invitati de la ora 20:00 in Private Hell din Bucuresti la Summer Gore Feast.

"Comparabil ca intensitate cu un amestec intre apocalipsa, virusul Ebola si al patrulea razboi mondial, gore metalul bolnav marca Exhumed, incadrat intr-un grind / death ultrabrutal, cu emanatii noisecore, face ordine intr-o lume dominata de prea multa melodicitate, disciplina si moralitate, propunand un tratament traumatizant psihic si torturant din punct de vedere auditiv celor ce vad in prestatia sa mai mult decat o forma de arta extrema" (Gabi Gombos - Death Metal Lexicon, Cartea de Nisip - 2000).

Pentru ca vara anului 2013 sa devina incendiara, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking au decis ca EXHUMED, una dintre cele mai bolnave trupe de pe continentul american, sa concerteze la Bucuresti. Si pentru ca Exhumed si-a asumat de mai bine de doua decenii statutul de cult band printre ascultatorii de brutal death metal si grindcore, cele doua agentii organizatoare au decis ca un concert de club, cu numarul biletelor limitat la doar 100 de bucati, reprezinta creuzetul perfect pentru ca prima aparitie live a americanilor sa devina una dintre cele mai interesante aventuri macabre pe care publicul roman le-a avut vreodata. Ceea ce se va intampla pe 13 iulie 2013 la Bucuresti va fi altfel decat ceea ce se intampla la un concert obisnuit. Exhumed si publicul prezent vor deveni una, intr-o avalansa de riff-uri taioase, ritmuri infernale si urlete dezarticulate, in care headbang-ul si moshpit-ul sunt obligatorii.

Exhumed, trupa care se afla sub egida prestigioasei case de discuri americane Relapse, si care include in componenta membri care activeaza sau au trecut si pe la Deeds of Flesh, Dekapitator sau Vile, va poposi la la Bucuresti sambata, 13 iulie 2013, in singurul club din capitala dedicat in exclusivitate metalelor de orice factura, Private Hell.

In deschidere vor evolua, pentru prima data in afara granitelor tarii de origine, bulgarii de la Fecal Body Incorporated, semnatarii unui contract cu unul dintre cele mai serioase labeluri europene dedicate in exclusivitate celor mai brutale si grotesti sonoritati, Bizzare Leprous din Cehia, care a lansat recent al doilea album al bulgarilor, intitulat sugestiv "Brown Love", o lucrare guturala intre grind si gore, amintind de Cock and Ball Torture, Gut sau Spasm.

Pretul unui bilet va fi de 25 de lei pana vineri, 12 iulie 2013, in timp ce in ziua concertului, in cazul in care cele 100 de bilete nu sunt deja epuizate, pretul biletului va fi de 30 de lei. Biletele se pot achizitiona incepand cu data de 10 mai 2013, prin intermediul Axa Valaha Productions (tel. 0721.107776, email: axa666@yahoo.com) sau direct de la Private Hell Club (direct de la bar - Calea Grivitei 91, deschis zilnic).


EXHUMED: http://www.youtube.com/watch?v=DBF1VJw9g1g
FECAL BODY INCORPORATED: http://www.youtube.com/watch?v=eCRv_nJiwPI

Sursa : Axa Valaha Productions


Evenimente recomandate

Top