Noutăți și comunicate

Syn Ze Sase Tri, Neokhrome si Igfon in concert la Cluj-Napoca

17 noiembrie 2013
Syn Ze Sase Tri, Neokhrome si Igfon in concert la Cluj-Napoca
SYN ZE SASE TRI (bloodstained black metal/Timisoara)
http://www.reverbnation.com/synzesasetri
http://www.facebook.com/synzesasetri

Dupa showul incendiar de anul trecut, cand au cantat pentru prima data in Cluj-Napoca, duminica 17.11.2013 Syn Ze Sase Tri revine in inima Ardealului! Blackerii timisoreni aduc iar decorurile si atmosfera dark cu care ne-au obisnuit, dar si o serie de piese in premiera, pe care le vor include pe cel de-al treilea album, prevazut sa fie lansat in 2014. Concertul de duminica 17 noiembrie face parte din turneul european pe care Syn Ze Sase Tri il va sustine la sfarsitul lunii noiembrie in 5 tari! 


NEOKHROME (cosmic black metal/Ungaria)
https://www.facebook.com/neokhrome
http://www.youtube.com/neokhromeofficial
http://www.reverbnation.com/neokhrome
http://www.neokhrome.hu

Una din putinele formatii black metal din Ungaria si, cu siguranta, singura trupa maghiara cu o directie avangardista si cu un sunet proaspat, Neokhrome ajunge pentru prima data si la Cluj-Napoca! Comparata de critica internationala cu trupe ca Arcturus, The Kovenant sau Susperia, cei de la Neokhrome vor veni cu un program care va include in principal piesele de pe "Perihelion", unul din cele mai elaborate albume lansate in 2012! 

IGFON (melodic death black metal/Oradea)

https://www.facebook.com/igfon
http://www.myspace.com/igfon

Pentru a doua oara la Cluj-Napoca, pe 17 noiembrie Igfon deschide un nou concert de top! Formatia oradeana, cu numele inspirat de strania padure bihoreana (in prezent disparuta) dar care de-a lungul secolelor reprezenta un taram misterios la granita dintre lumea fizica si cea a spritelor, este alegerea perfecta pentru a da drumul ostilitatilor intr-una din cele mai agresive seri pe care le va avea Clujul la acest sfarsit de an!

IRISH MUSIC&PUB (Str. Horea nr. 5, Cluj-Napoca).

Duminica 17 noiembrie 2013, ora 20.00.
Pret bilet: 15 lei 

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, tricouri, accesorii).

Concertul face parte din turneul "The Fall's Rising Tour", ce va mai include doua concerte in Romania: vineri 15 noiembrie, in Sibiu (Club Bohemian Flow) si sambata 16 noiembrie, in Bucuresti (Ageless Club).



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top