Noutăți și comunicate

THE AGONIST (Canada) – o noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest 2014

4 decembrie 2013
THE AGONIST (Canada) – o noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest 2014
Inca un nume de peste ocean este confirmat pentru editia din 2014 a festivalului Rockstadt Extreme: THE AGONIST (Canada). Trupa va oferi celor prezenti la Rasnov un recital metalcore, cu substrat social puternic.

Identitate trupei THE AGONIST este definita de prezenta puternica a solistei Alissa White-Gluz dublata de abilitatea de a jongla cu vocea clean si pasajele de growl si de modul neortodox in care Danny Marino imbina liniile melodice adesea distonante.

In decursul unei cariere ce a inceput in 2004 The Agonist a lansat 3 albume, cel mai recent, "Prisoners" datand din 2012.



Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 - 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
- pana la 31 decembrie 2013: 100 lei
- 1 ianuarie 2014 - 13 iulie 2014: 130 lei
- 14 iulie - 16 august 2014: 150 lei
- categoria VIP Backstage - 250 lei - acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.



OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor '80, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pana in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).



Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul Nationalal Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.


Evenimente recomandate

Top