Noutăți și comunicate

Taxi concerteaza in Hard Rock Cafe

19 martie 2015
Taxi concerteaza in Hard Rock Cafe
Joi, 19 martie 2015, de la ora 21:30, prinde-ți centura de siguranță și demarează în trombă împreună cu TAXI, într-o cursă printre hituri la Hard Rock Cafe. Vei avea ocazia să cânți "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Ești iubibilă" și multe alte melodii celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu!

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI înseamnă peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, acide și ironice, transformă orice recital al trupei TAXI într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și refrenele încă în minte.

TAXI a luat ființă în 1999, iar atuul formației a fost încă de la început carismaticul Dan Teodorescu. Parcursul trupei cuprinde multe elemente notabile: în 2000 TAXI a reprezentat România la Eurovision cu piesa "Luna", melodie ce a propulsat trupa în topul preferințelor publicului, în care a rămas până în prezent. Anul 2000 a însemnat pentru TAXI și lansarea albumului "Trag un claxon", un remarcabil succes de piață al momentului, mai ales datorită hit single-ului "Jumătatea mea".

În 2004 TAXI a lansat albumul "Politica", un material satiric de pe care se evidențiază piesa "Aici sunt banii dumneavoastră"; iar în 2007, aplombul creativ al trupei s-a concretizat în forma albumului "Romantica", ce include 12 piese de dragoste, dar și multe colaborări cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu și mulți alții.

Iar album, "Cele două cuvinte", lansat în 2011 a fost cântat de-a lungul și de-a latul țării, grație succesului de care s-a bucurat single-ul care îi dă numele.

Pe 19 martie la Hard Rock Cafe TAXI îți dă întâlnire de la ora 21.30 pentru a cânta și a asculta hit după hit și pentru a te distra copios la un show revigorant.


Evenimente recomandate

Top