Noutăți și comunicate

Taxi lanseaza noul single - No Smoking

7 mai 2013
Taxi lanseaza noul single - No Smoking
Pregătind concertul pe care îl va susține în data de 6 iunie 2013 la Arenele Romane, trupa Taxi vrea să își surprindă publicul cu melodii noi. În acest spirit, Taxi a lansat de curând "No Smoking".

Producția muzicală a noului single Taxi este semnată de Marius Pop și Alex Racoviță, aflați la prima colaborare cu trupa. Chiar dacă titlul ne duce cu gândul la o campanie antifumat, "No Smoking" se dovedește a fi o piesă ironică, foarte amuzantă și antrenantă, care abordează problema despărțirii în stilul inconfundabil al lui Dan Teodorescu.

Piesa va fi lansată oficial joi, 9 mai 2013, la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" de pe Antena 1.

Trupa Taxi este decisă să includă "No Smoking" pe următorul album. Acesta va fi lansat în martie 2014, odată cu aniversarea a 15 ani de existenta a trupei, și va cuprinde 15 piese.

Câteva dintre acestea vor putea fi ascultate în concertul pe care Taxi îl va susține pe 6 iunie la Arenele Romane.

Versurile piesei "No Smoking" pot fi lecturate aici: http://www.trupataxi.ro/versuri-No-Smoking. Piesa poate fi ascultată aici:
http://www.youtube.com/watch?v=8LrEzr_Zs44&list=UUFwwJpACcrTSHZiVDnpYtpw&index=1.

Pentru a intra în dialog cu trupa Taxi, accesați https://www.facebook.com/trupaTAXI.
Mai multe despre concertul de la Arenele Romane și bilete: http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-concert-extraordinar-bucuresti-arenele-romane-313742/event.html.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top