Noutăți și comunicate

The Amsterdams continua turneul national 'Winds Apart'

19 - 23 februarie 2014
The Amsterdams continua turneul national 'Winds Apart'
Bucurestenii de la The Amsterdams pleaca din nou in turneu, pentru a promova cel mai nou material, albumul acustic "Winds Apart". Urmatoarele concerte vor avea loc in :
- 19 februarie 2014 trupa ajunge la Craiova in Play Teatru-Cafe,
- 20 februarie 2014 la Resita in Parallel Jam,
- 21 februarie 2014 la Arad in Nerv,
- 22 februarie 2014 la Timisoara in Rost si pe
- 23 februarie 2014 la Pitesti in Barock.



"Winds Apart" a fost inregistrat in perioada decembrie 2012 - decembrie 2013 si contine 15 piese acustice, din care 2 compozitii noi, "Crackers" si "Where to go", ce nu au mai aparut pe niciun material pana in prezent. Restul cantecelor sunt reinterpretari in cheie acustica a mai multor piese de pe albumele "Adolessons" si "Electromagnetica".

"Am lucrat mai mult decat la orice album pana acum, la un moment dat chiar ne gandeam sa nu-l mai scoatem. Asta pentru ca se batea pentru intaietate cu viitorul album electric, prevazut sa apara in 2014. Pana la urma, cred ca l-am lansat exact in momentul potrivit, in locul potrivit. Sunt 15 piese reprezentative pentru formatie, iar acum le-am adus la o forma foarte intima. Suntem tot noi, dar cu picioarele langa semineu si cu mainile pe un pahar de vin, din care am baut un an intreg." - (Andrei Hategan / The Amsterdams).

"Winds Apart" este produs de The Amsterdams, mixat si masterizat de Janin Pasniciuc (Dekadens, Zebre, AB4).

"Where to go" http://www.youtube.com/watch?v=Pk7V5h5VTK4

Primul videoclip de pe "Winds Apart" este la piesa "Where to go", realizat de Alina Manolache. "Where to go" este printre primele piese compuse de formatie, dar nu a aparut niciodata pe un material de studio. Varianta de album a fost mixata si masterizata de Adam Whittaker, cunoscut pentru munca sa excelenta pentru mai multe trupe din noul val al muzicii romanesti.

Albumul "Winds Apart" pe suport Cd poate fi achizitionat chiar la concert, iar online poate fi ascultat integral pe http://www.theamsterdams.bandcamp.com si pe http://www.deezer.com

Albumul e disponibil si pe http://www.iTunes.com sau http://www.amazon.com
Urmareste trupa pe http://www.facebook.com/theamsterdams

Componenta The Amsterdams este:
- Andrei Hategan (voce, chitara, clape, percutie)
- Ovidiu Bejan ( chitara, voce, clape, percutie)
- Andrei Ungureanu (chitara)
- Augustin Nicolae (bass, voce, percutie)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top