Noutăți și comunicate

The Groovy Bastards lanseaza piesa 'Check my brain'

7 ianuarie 2017
The Groovy Bastards lanseaza piesa 'Check my brain'
„The Groovy Bastards” este o trupă tânără formată din cinci studenți ai secției de jazz- muzică ușoară a Universității Naționale de Muzică din București, trupă care abordează un gen jazz- fusion.

Membrii trupei sunt: Ioana Vișinescu- voce, Andrei Bălașa - chitara, Alex Mușat- tobe, Leonard Croitoru- clape și Cristi Dragomir- bass.

„The Groovy Bastards” lansează primul single : „Check my brain”, single ce se va regăsi pe viitorul EP pe care trupa îl va lansa in 2017. Acesta este pe canalul de Youtube al trupei: The Groovy Bastards

https://www.youtube.com/watch?v=APHrhuNZ7eg

„Check my brain”- este o piesă despre diferența de mentalitate dintre oameni, care pentru mine este de multe ori un lucru apăsător. Neputința de a trece peste orgolii și ideea de a te simți ciudat și diferit, chiar dacă în sinea ta crezi că ești nedreptățit și că totuși ai dreptate în legătură cu diverse subiecte. Este ca o revoltă asupra ascunderii sentimentelor. Suntem o generație care se projetează prin indiferență, ceea ce nu este un lucru tocmai bun. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat să scriu această piesă. Åži nu în ultimul rând iubirea și problemele care apar în orice relație. ” ( Ioana Vișinescu- voce)

Noul single „Check my brain”, poate fi auzit live vineri, 13 ianuarie 2017 la Arenele Romane, în cadrul evenimentului : „Să nu spui ce ai făcut aseară” al trupei Bosquito și sambătă 14 ianuarie, la Berăria H, la „Revelionul Artiștilor”, organizat de RoArt asbl.

„The Groovy Bastards”, au deja un bogat backround muzical prin numeroasele concerte pe care le-au susținut și prin premiul publicului căștigat la ediția 2016 a Festivalului de Jazz de la Sibiu. Au susținut recitaluri și la Festivalul de Jazz de la Tărgu Mureș din 2016 și la Ruse Jazz Fest din Bulgaria, tot anul trecut, câștigând simpatia publicului și mai ales a criticilor de specialitate.

Contact : Andrei Bălașa 0747117935
Email: thegroovybastards@gmail.com

https://www.facebook.com/TheGroovyBastards
https://instagram.com/thegroovybastards



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top