Noutăți și comunicate

The Kryptonite Sparks deschid show-ul The Cat Empire

23 octombrie 2016
The Kryptonite Sparks deschid show-ul The Cat Empire
Duminica, 23 octombrie 2016, sunteti invitati la concertul The Cat Empire, in cadrul turneului de promovare al celui mai recent material "Rising With The Sun", la Arenele Romane din Bucuresti. Show-ul australienilor va fi deschis de revelatia rock-ului alternativ din Romania, trupa The Kryptonite Sparks.



Trio-ul incandescent a luat nastere in urma cu cinci ani in Botosani si s-a facut remarcata rapid datorita sound-ului unic.

Intodeauna plini de energie si pozitivi, cei trei membri incearca tot timpul elemente noi care aduc un strop magie stilului lor. De la indie, la alternativ si hard rock, stilul The Kryptonite Sparks este o adevarata incantare pentru urechile celor ce ii asculta.

Am inceput deja numaratoarea inversa pana la concertul australienilor de la The Cat Empire care se bucura foarte tare ca se intorc in Romania.

"A fost foarte tare sa cantam in Romania dupa lansarea albumului "Steal the Light". Am ramas placut impresionati sa vedem cat de populara este piesa "The Lost Song" si de asemena ne-am bucurat sa aflam ca este foarte ascultata in Vama Veche. Asteptam cu nerabdare sa ne reintoarcem in octombrie!", au declarat ei pentru BestMusic.

(2) The_Kryptonite_Sparks_deschid__uHSqV28n.jpg
De asemenea, au si un mesaj pentru toti cei care vor veni sa ii vada pe 23 octombrie la Arenele Romane.

"Come one, come all, come with energy. Let’s bring the house down!!!"

Puteti citi intreg interviul aici http://bit.ly/2ceUABl

Muzica lor colorata a facut inconjurul lumii si este dificil de descris si foarte greu de categorisit. Reputatia trupei s-a construit pe un show live haotic si puternic, show vazut in 2015 de peste jumatate de milion de fani care si-au cumparat bilete la concertele trupei.

O data cu noul album "Rising With The Sun", trupa a pornit intr-un nou turneu mondial. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozica plina de artificii si arome exotice alaturi de un ritm foarte adanc. The Cat Empire scrie cantece care fac oamenii sa danseze si muzica ce-ti da impresia ca tocmai ai fost furat si introdus intr-o parada mare si colorata. Dupa showul sold out de acu doi ani alaturi de Subcarpati tot la Arenele Romane, se anunta un concert cu casa inchisa asa ca nu scapa parada si cumpara-ti bilet din timp!

(3) The_Kryptonite_Sparks_deschid__7p7J3oOWjm.jpg
Biletele pentru concertul THE CAT EMPIRE de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H).

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top